Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het appartement heeft een handige ligging, de winkels van de Fahrenheitstraat en de Weimarstraat zijn op korte afstand bereikbaar wat het ideaal maakt om daar uw dagelijkse boodschappen te doen. Verder bent u met het openbaar vervoer of de fiets binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Den Haag en voor in de zomer het heerlijke Scheveningse strand. Kortom u bent overal snel bij door de centrale ligging van dit appartement!
Indeling: gezamenlijke entree, trap naar de 2e etage, het appartement bevindt zich aan de voorzijde. Binnenkomst appartement in de ruime woonkamer van circa.27m² welke toegang geeft tot alle vertrekken. Keuken voorzien van een kookplaat, koelkast en een afzuigkap. Slaapkamer van circa.13m², badkamer voorzien van een douche en een wastafel.
De woning beschikt over een separate toilet en is in zijn geheel voorzien van een laminaat vloer en dubbel glas. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine/ droger d. m. v. muntsysteem en de woning wordt verwarmd middels centrale verwarming.
\*\\*\* Let op aan bovenstaande tekst kunnen geen (juridische) rechten worden verleend \*\**

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 42

Overige

Appartement Ja
Prijs opmerking p/m

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Loosduinseweg in Den Haag?