Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Het betreft een leuke bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en drie slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand. Het Hertenpark ligt op een steenworp afstand van de woning.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,60.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.


Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Boven- en/of Benedenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 60

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Boven- en/of Benedenwoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 60

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl