Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde 6 kamer woning!
Beschikbaar voor woongroep!
Huurprijs: €3.500,00 exclusief G/W/L, internet/TV en gemeentelijke heffingen
Staat: Deels gestoffeerd
Beschikbaar per: 01-10-2022 i.o.
Huurperiode: Minimaal 12 maanden
Highlights:
– Prachtige locatie nabij Rotterdam centrum
– Ruime tuin
– Volledig gerenoveerd
– Moderne afwerking
– Ruime leefkeuken
– Vijf slaapkamers!
– Energie label A+
De woning:
De woning kenmerkt zicht door de grote raampartijen en zeer strak afgewerkte vertrekken. De ruimte tuin mag dan ook echt de kers op de taart genoemd worden. Keuken is voorzien van alle nodige luxe en meer. De beneden etage beschikt over twee badkamers met beide dubbele wastafel en maarliefst vier slaapkamers. Op de begane grond is de vijfde slaapkamer te vinden. Al met al een prachtige woning met volop mogelijkheden.
Locatie:
De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Bovendien ligt aan de overkant van de straat het van Maanenbad, een prachtig zwembad met binnen- en buitenbad. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ideaal!
Woongroep:
Deze woning is geschikt voor een woongroep van 5 personen. Dit betekent dat de bewoners een duurzaam en gemeenschappelijk huishouden voeren. Duurzaamheid houdt in dit geval in dat het huishouden wordt getoetst op eisen van de duurzaamheid van de onderlinge relaties. Bewoners moeten er bijvoorbeeld voor gekozen hebben om langere tijd met elkaar samen te willen wonen en niet alleen voor de duur van een studie. Ook mogen er geen sloten op de deuren zitten, moet elke ruimte toegankelijk zijn en moeten alle kosten door de bewoners samen gedragen worden.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Rotterdam
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 170

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 170

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl