Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigen? Ga naar de website van ********, ******** en vul het formulier onderaan de tekst van de huurwoning zo compleet mogelijk in.
Sfeervol 3-kamer appartement met balkon op het WESTEN en twee ruime slaapkamers. Dit is een ideaal appartement voor startende stelletjes die voor het eerst samen willen gaan wonen! Het appartement is gelegen in de gewilde wijk het Liskwartier. In het Liskwartier woon je dichtbij alle voorzieningen die de stad Rotterdam rijk is, toch geniet je ook van het vele groen en de rust. Alle voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken; verschillende winkels, grote supermarkten, leuke restaurants en gezellige kroegen liggen om de hoek in zowel het Liskwartier als het Oude Noorden. Diverse vormen van openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en het is slechts enkele minuten fietsen naar treinstation Rotterdam Noord en treinstation Rotterdam Centraal. Diverse uitvalswegen zijn in de nabije omgeving gesitueerd.
Algemeen:
Voor deze verhuurprocedure kan schriftelijk documentatie verkregen worden met tekening en foto's. UITSLUITEND SCHRIFTELIJKE AANVRAGEN WORDEN IN BEHANDELING GENOMEN!
Indeling:
Gezamenlijk portiek, vanwaaruit je het appartement betreed op de eerste verdieping.
De woning heeft twee mogelijke ingangen, waardoor je het appartement helemaal naar eigen wens kunt indelen. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de eerste, kleinere slaapkamer en ernaast de woonkamer. Een praktische vierkante ruimte met grote raampartijen aan de straatzijde.
Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom, wederom een mooie vierkante ruimte, welke toegang geeft tot het balkon. Op het balkon kun je in de middag heerlijk vertoeven in het zonnetje, met uitzicht op de binnentuinen van de buren.
De keuken bevindt zich tevens aan de achterzijde, voorzien van net keukenblok, vanwaar ook het balkon te betreden is. De badkamer is naast de keuken gelegen en voorzien van douche, wastafel en toilet.
In de kelder bevindt zich de berging die bij dit appartement hoort.
Bijzonderheden/vereisten:
- Huurperiode voor bepaalde tijd tot maximaal 2 jaar;
- Geschikt voor 1 persoon of koppel. Tweede inkomen weegt voor de helft mee in de inkomenseis van 3,5x de huur als bruto inkomen
- Het appartement is niet geschikt voor studenten of woningdelers. Alleen werkenden kunnen zich aanmelden voor bezichtiging
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd t.w. een laminaatvloer;
- Bij interesse worden er minimaal 3 salarisstroken, bewijs stortingen van het salaris,
overlegging werkgeversverklaring, kopie paspoort, kopie bankpas, gemeentelijke inschrijving en een ingevuld inschrijfformulier verlangd;
- Er zal een creditcheck uitgevoerd worden
- Huursom is exclusief gas, water, licht en gemeentelijke belastingen;
- Huursom is exclusief servicekosten van € 20,- voor CV ketel
- De borgsom is op €1.000 vastgesteld;
- In het appartement mag niet worden gerookt;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Oplevering kan snel
Aan bovenstaande presentatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 50

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 50

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl