Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schitterende villa aan het water. In mooie, rustige buitenwijk van Maassluis, niet ver van Rotterdam en Hoek van Holland.
Dit prachtige huis beschikt over 5 slaapkamers, allen met badkamer.
Bij binnenkomst is er een aparte ruimte, te gebruiken als kantoor. Op deze etage bevinden zich ook twee slaapkamers, een badkamer en toilet. Hier is ook een ruimte voor de wasmachine en droger.
Op de eerste etage ligt de riante woonkamer, met uitzicht op het water. Er ligt een terras aan de woonkamer. Ook is hier de half open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. De ruime eetbar biedt plaats aan 5 personen.
Het gevoel is ruimte en licht!
Op de tweede etage zijn dan nog eens een master bedroom, met eigen badkamer, apart toilet en een slaapkamer in Z-model, waardoor het zeer ruim en groot oogt.
De tuin is heerlijk zonnig, beschikt over alle tuinmeubilair van zeer goede kwaliteit. Er is een tuinhuis met extra koelkast en ruimte voor fietsen.
Het huis is direct opleverbaar en is volledig gemeubileerd.
Superb villa on the water. In a beautiful, quiet suburb of Maassluis, not far from Rotterdam and Hoek van Holland.
This beautiful house has 5 bedrooms, all with bathroom.
Upon entering there is a separate room that can be used as an office. There are also two bedrooms, a bathroom and toilet on this floor. Here is also a space for the washing machine and dryer.
On the first floor is the spacious living room, with a view of the water. There is a terrace off the living room. Here is also the semi-open kitchen, equipped with all modern appliances. The spacious breakfast bar seats 5 people.
The feeling is space and light!
On the second floor there is another master bedroom with its own bathroom, separate toilet and a bedroom in Z-model, which makes it look very spacious and large.
The garden is wonderfully sunny and has all the garden furniture of very good quality. There is a garden house with an extra fridge and space for bicycles.
The house is available immediately and is fully furnished.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 195

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 195

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl