Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

In Sassenheim is er een benedenwoning beschikbaar. De woning beschikt over een woonkamer en één slaapkamer. Bij de benedenwoning zit een fijne tuin waar je heerlijk kan vertoeven.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.


Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Verder zijn er servicekosten kosten van toepassing van €9,35.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Boven- en/of Benedenwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 50

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Boven- en/of Benedenwoning
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 50

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl