Beschrijving

Woonruimte te Epe in voormalige kleuterschool 't Ibbeltje.
Woonruimte is beschikbaar op basis van bruikleenovereenkomst ( anti-kraak ). Indien je geïnteresseerd bent in deze ruimte, schrijf je dan in via onze website en lees de voorwaarden. Momenteel zijn alle plaatsen vergeven, je kunt je inschrijven voor de wachtlijst.
Bruikleenkosten € 250,00 per maand
Waarborgsom € 500,00
Brandpakket € 75,00
Contractkosten € 20,00
Administratiekosten € 20,00
MONUMENTALE STATUS: vanwege de monumentale status mogen er zonder voorafgaande schriftelijke toestemming geen enkele wijzigingen aan de inrichten van het pand gebeuren. Bij contract ondertekening zal een beschrijving van de monumentale elementen in het object als bijlage bij het contract worden gevoegd waarvoor getekend dient te worden.
Als bewoner heb je de beschikking over een eigen woon-slaapkamer ( vanaf 30 m2 ) in een voormalig schoollokaal. Voorzieningen als douche, toilet etc deel je met de andere bewoners. Roken binnen de anti-kraak projecten is niet toegestaan. Ook huisdieren worden niet toegelaten. Je bent, als gebruiker, verplicht een WA-verzekering + inboedel/glas verzekering polis te hebben.
Om in aanmerking te komen voor een bezichtiging dient u zich in te schrijven via onze website ( inschrijfkosten eenmalig € 10,00 per jaar ). Uit de geselecteerde kandidaten die een gesprek hebben gehad zal er een selectie worden gemaakt, o. a. op basis van een creditcheck.
Inschrijving geen nog geen recht op plaatsing. Er kan aanvullend een verklaring van Goedgedrag worden gevraagd ( VOG ).
U komt alleen in aanmerking voor woonruimte indien :
* U geen strafrechtelijk verleden heeft
* Vaste woon en verblijfplaats heeft
* Onberispelijk betalingsverleden ( er wordt een creditcheck uitgevoerd )
* Verhuurdersverklaring kan overleggen
( indien men eerder gehuurd heeft /of anders VOG)
Dit pand wordt tijdelijk beheerd door Prevenda. Dit betekend dat je slechts tijdelijk in het pand kunt verblijven zolang wij het pand in beheer hebben namens de eigenaar. Belangrijk is te weten dat voor dit object een opzegtermijn van 28 dagen van toepassing is.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de eigenaar (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 30

Overige

Prijs opmerking p/m
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Tippe in Epe?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl