Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Binnenkort 'OPEN HUIS'! Interesse? Stuur een mail naar info@huurstek.nl
Aan de Scherpenkampweg 49 te Nijmegen, een mooie, rustige en bosrijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand, bieden wij verschillende kamers te huur aan!
Deze kamers zijn gerenoveerd en per direct beschikbaar. Het betreft hier een vrijstaand object met een bijbehorende schuur te gebruiken als fietsenberging.
Het object bestaat uit 12 kamers waarvan er 1 kamer is voorzien van een zelfstandige badkamer.(deze is reeds verhuurd). Voor de overige 11 kamers zijn er 3 douches voor algemeen gebruik aanwezig. Daarnaast zijn voor alle 12 kamers er in totaal 4 toiletten, en een ruime keuken (voorzien van apparatuur) en 1 separate wasmachineruimte met wasmachine en wasdroger aanwezig.
Iedere kamer is voorzien van een eigen wastafel. Op de begane grond bevindt zich tevens een recreatie ruimte voor algemeen gebruik. Onderstaande huurprijzen zijn incl. G/W/E, gem. heffingen, internet en T.V.
De huurprijzen zijn terug te vinden in bijgaande plattegronden. (kale huurprijs + servicekosten) De bedragen zijn incl. G/W/E, gem. heffingen, internet en T.V.
Minimum leeftijd 21 jaar.
De verhuurder: Stichting together wonen, richt zich op een brede doelgroep. Daarom is het niet alleen voor studenten interessant maar ook voor bewoners in alle leeftijdsgroepen, jongeren en babyboomers in de bloei van hun leven. Door mensen met verschillende leeftijden en leefstijlen onder één dak bij elkaar te brengen, ontstaat er een innovatieve en duurzame woonvoorziening die de leefbaarheid, het burgerschap en de betrokkenheid bij de samenleving alleen maar versterkt, waarbij iedere inwoner zich volwaardig burger voelt en niemand het idee heeft dat hij of zij buitengesloten wordt. Stichting Together streeft er naar, dat iedere bewoner op een volwaardige manier kan deelnemen aan de maatschappij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 16

Overige

Siertuin Ja
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

- -
3311 Dordrecht (Zuid-Holland)
T: -
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Scherpenkampweg in Nijmegen?