Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volg jij op dit moment een opleiding en ben je op zoek naar een gemeubileerde kamer (geen eigen toilet, badkamer en keuken) in Apeldoorn? Kom dan wonen bij 'FSG', gelegen aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn. Ook mensen met een grote affiniteit met sport zijn van harte welkom!
Dit betreft een echte studentencampus met maar liefst 125 kamers! Je woont hier tussen de studenten uit de hele wereld. Veel studenten volgen een opleiding bij bijvoorbeeld Saxion, Wittenborg of de Politieacademie in Apeldoorn.
Je komt te wonen in een prachtige groene omgeving op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. Winkels (Ugchelen), busstation en de snelweg (A1) zijn allemaal in de buurt.
Indeling:
Alle kamers worden gestoffeerd én gemeubileerd opgeleverd; er staat een bed en er ligt vloerbedekking in. Ook hangen er gordijnen en er is een kledingkast en een bureau met stoel aanwezig. Ook heeft iedere kamer een eigen koelkast.
Op iedere verdieping bevinden zich afgesloten douche- en toiletruimtes voor gezamenlijk gebruik, ook is er een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. De keuken is voorzien van magnetrons, kookplaten en verschillende keukenbenodigdheden.
Kenmerken:
- woonoppervlakten vanaf 16m2
- de genoemde huurprijs is inclusief energie en water, meubilering, gebruik sportschool, gebruik witgoed, gemeentelijke Belastingen en internet
- de kamer is bestemd voor maximaal 1 persoon
- volledig gemeubileerd
- alleen geschikt voor studenten of (top)sporters

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 16

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 16

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag