Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nette ruime kamer met aparte slaapzolder te huur op een rustige locatie in Gemert.
Deze nette kamer en slaapzolder zijn gelegen in een net pand in een rustige wijk aan de rand van Gemert. In Gemert zijn diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en parken. Maar via de nabij gelegen uitvalswegen, die goed en snel te bereiken zijn, bent u ook zo in andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en EIndhoven.
Indeling en omschrijving huur kamer Gemert:
Op de eerste verdieping aan de voorzijde van dit nette pand in Gemert bevindt zich deze ruime kamer. De kamer is voorzien van zeil op de vloer.
Er is een gezamenlijke keuken waarin allerlei inbouwapparatuur aanwezig is. In de gezamenlijke nette badkamer bevindt zich een ligbad, douchecabine en wastafel. Deze keuken en badkamer dienen gedeeld te worden met slechts 3 overige medebewoners.
De huurprijs van deze ruime kamer en slaapzolder samen in Gemert bedraagt € 475,00 inclusief de energiekosten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 1 maand huur.
Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Gemert via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via \***\***\***\***\****

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 30

Overige

Prijs opmerking p/m

Kamers.nl

- -
3311 Dordrecht (Zuid-Holland)
T: -
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Molenrand in Gemert?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis