Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.We spreken hier met recht over een unieke woonkans!
Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners. Ben jij één van de nieuwe bewoners van dit bijzondere pand?
Over de woonruimteVoor deze villa zijn wij op zoek naar bewoners die goed op dit pand willen passen. Per bewoner krijg je één kamer tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van de gedeelde woonkamer waar je lekker met jouw medebewoners een spelletje kunt spelen of een serie kunt kijken. Verder deel je de keuken, de toiletten en de doucheruimtes met je medebewoners.
Over de omgeving
Het zorgterrein bevindt zich in een rustige en natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt genieten van een boswandeling. In de omgeving zijn meerdere supermarkten te vinden. Zo bevinden zich in het centrum van Bakel de Aldi en de Jumbo. Andere voorzieningen zijn er uiteraard ook te vinden in het pittoreske centrum van Bakel.
Over de kosten
Wil jij deze unieke kans graag pakken? Dat snappen we! Wonen in dit complex is niet duur, want ******** biedt deze antikraakkamer aan voor een bedrag van slechts € 295,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten!Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 100

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 100

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

De nieuwste woningen in Bakel