Beschrijving

Adres en plaats: Otterstraat Utrecht
Wijk/Ligging: Utrecht Pijlsweerd
Huurprijs: € 450,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)
Omschrijving: Dichtbij het gezellige stadscentrum, het station en de Amsterdamsestraatweg met alle nodige winkelvoorzieningen, ligt deze studentenkamer van 15 m2 met wastafel en gedeelde voorzieningen (badkamer, toilet en keuken).
De kamer is op korte termijn/in overleg beschikbaar.
Bijzonderheden:
* De huurprijs is € 450,- inclusief voorschot gebruikerslasten
* Profiel huurkandidaat: studerend
* Garantstelling ouders vereist
* Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk
* Totale oppervlakte: circa 15 m2
* De verhuurperiode is voor minimaal 12 maanden
* De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
* De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
* Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.
Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.
Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.
Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.
Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer

Woningdetails

Woon oppervlakte 15

Overige

Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Otterstraat in Utrecht?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl