Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op goede locatie nabij het Centrum van Utrecht en het Julianapark ligt deze ruime (semi zelfstandige) studio met eigen keukenruimte en gedeelde badkamer (2 personen).
Locatie: op fietsafstand van alle winkelvoorzieningen en het Centraal Station. Tevens nabij de Amsterdamsestraatweg met alle benodigde winkelvoorzieningen.
Het betreft een onzelfstandige studio met eigen woon/slaapgedeelte en eigen keukenruimte; badkamer wordt gedeeld met in totaal 2 andere personen.
Bijzonderheden:
* Huurprijs: € 750,- per maand (incl. G/W/E/Int)
* Oppervlakte: circa 25 m2
* Aanvaarding: per 1 juli 2019
* Opzegtermijn: 2 kalendermaanden
* Betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
* Waarborgsom: 1 maand inclusief huursom
* Huurperiode: onbepaalde tijd
* Gratis parkeergelegenheid
* De studio is te bewonen door maximaal 1 werkend persoon, niet rokend, geen huisdieren
* De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages
* Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee
Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.
Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.
Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.
Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: \***\***\***\*** of mailen naar: info@viziermakelaardij. nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 25

Overige

Prijs opmerking p/m

Kamers.nl

- -
3311 Dordrecht (Zuid-Holland)
T: -
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester van Tuyllkade in Utrecht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis