Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Dit huis ligt aan de Joos Jansestraat te Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in 1962 en heeft een woonoppervlak van ongeveer 78 vierkante meter. Met een grote woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken, badkamer en een apart toilet heb je in deze woning echt zeeën aan ruimte. Aan de achterkant is een lange tuin te vinden. Heerlijk dus om tot rust te komen.

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 vind je de weg naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 ben je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Over de woonomgeving

Sommelsdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het schiereiland en in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1965. In 1966 werd Sommelsdijk onderdeel van gemeente Middelharnis, en in 2013 gemeente Goeree-Overflakkee.

In deze met natuur en rust overgoten gemeente kun je met 10 minuten bij natuurspeelplaats Atlantia zijn waar ook een klein strand te vinden is. Ook het Middelharnis Badstrand is prima om tot rust te komen. De kuststrook van Goeree-Overflakkee staat ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen.

Ondanks dat Sommelsdijk inmiddels geheel met Middelharnis is vergroeid, worden beide toch nog als aparte kern beschouwd.


Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks €633,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van €1,-. exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 


Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 78

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 78

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Tips en inspiratie over wonen en interieur

Laden..