Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ik Woon Betaalbaar in Assen dinsdag 9 september van start!

Dinsdag 9 september organiseert Meacasa in Grandcafé Liff om 19.30 uur een informatiebijeenkomst van het project Ik Woon Betaalbaar in Assen. Betaalbaar en energiezuinig wonen in Assen is al mogelijk vanaf E 139.900, - v.o.n. inclusief grond op basis van semi-casco.

Kloosterveen
Kloosterveen is de nieuwste woonwijk ten zuidwesten van Assen en is zo opgezet dat alle woonstijlen van de twintigste eeuw er in terug te vinden zijn. In deelplan Kloosterveste worden o.a. betaalbare en duurzame starterswoningen en gezinswoningen gerealiseerd. In samenspraak met de gemeente Assen gaat Meacasa op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) het project vormgeven.

CPO Nieuwe Stijl
Samen met je toekomstige buren bepaal je op basis van jouw eigen individuele budget en wensen het ontwerp van jouw nieuwe woning. In een periode van drie maanden ontwerp en ontwikkel je gezamenlijk binnen de randvoorwaarden het project. Een kort inspirerend ontwerpproces, geen voorfinanciering van ontwerp- en proceskosten en weten waar je financieel aan toe bent. Jouw woning wordt vervolgens in drie maanden opgeleverd.

Keuzevrijheid
De stedenbouwkundige randvoorwaarden liggen vast, maar op de uiterlijke verschijningsvorm heb jij als koper straks zelf invloed. Ook de indeling van de woning mag je zelf bepalen, wil je bijvoorbeeld 2, 3 of 4 slaapkamers? Of wil jij bijvoorbeeld zelf je woning afbouwen en kies je voor semi-casco?

Duurzaam en onderhoudsarm wonen
Naast de hypotheeklasten wil je natuurlijk ook lage woonlasten. Alle woningen zullen voorzien worden van drielaagse beglazing en hoogwaardig isolatie. Bovendien worden de woningen volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Starterslening
Voor starters op de woningmarkt is het vaak lastig om een huis te kopen. De gemeente Assen wil voorkomen dat starters de gemeente verlaten. Om een extra stimulans te bieden voor starters heeft de gemeente daarom de starterslening ingesteld.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: www.ikwoonbetaalbaar.nl

Locatie Informatiebijeenkomst 9 september
Restaurant Grandcafé Liff
Brink 14 - 9401 HS Assen

Beschrijving begane grond:
Je komt middels een entree aan de voorzijde de woning binnen met een apart toilet in de hal. De woning heeft een heerlijke royale woonkamer met open keuken aan de voorzijde. De ruime woonkamer geeft je alle vrijheid qua inrichting.

Beschrijving eerste etage:
Op de verdieping kunnen naast de badkamer nog twee of drie slaapkamers worden gerealiseerd.

Beschrijving tweede etage:
De woning beschikt over een ruime zolder, die bereikbaar is middels een vaste trap. Het is ook mogelijk om op de 2e verdieping een 3e of 4e slaapkamer te realiseren.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar nieuwbouw
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar nieuwbouw
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 379
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel
Perceel oppervlakte 0
Tussenwoning Ja
Eengezinswoning Ja
Ligging opmerking in woonwijk
Aantal slaapkamers 3
Aanvaarding opmerking in overleg

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 495,--

Heuvel 50
5038CS Tilburg (Noord-Brabant)
T: 0138200905
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oosterwal in Assen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis