Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Emmer-Compascuum is één van de dorpen van de Gemeente Emmen en beschikt over een leuk centrum met een ruime winkelvoorraad, diverse basisscholen, sportvoorzieningen en een goede verbinding via het openbaar vervoer. Het object is goed bereikbaar vanaf de A 37 en gelegen op fiets c.q. loopafstand van de centrumvoorzieningen.
De grote kavel bevindt zich op een unie locatie aan de veenbeek De Runde. De natuur in je achtertuin! Een plek om je dromen waar te maken?
Met deze bijzondere kavel ter grootte van ca. 1 ha. kan dat allemaal! De bestemming voor dit gebied laat veel ruimte voor creativiteit en biedt veel uitdaging om op kleine schaal bijvoorbeeld horeca te bedrijven. Alles wat valt onder kunst, cultuur, natuur, toerisme en recreatie is mogelijk, maar alleen wonen uiteraard ook! De prachtige vaarverbinding Erica-Ter-Apel loopt door Emmer-Compascuum en versterkt de aantrekkingskracht van De Runde!
Begint u al te dromen?
De onderhavige onroerende zaak valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan "Emmer-Compascuum". De kosten voor een eventuele bestemmingsplanwijziging zijn voor de gemeente.
De gemeente staat open om, indien een goed en passend plan wordt ingediend, mee te werken aan een bestemmingswijziging. We verzoeken u nader contact op te nemen met de gemeente.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Runde Zz. in Emmer-compascuum?

Aangeboden door:

De Vreeze Makelaars o.g. en Taxaties

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier