Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE mogelijkheid voor het realiseren van uw eigen DROOMHUIS! Altijd al willen bouwen op een royale kavel in Meppel, dan is dit uw kans! Aan het eind van de mooie Oosterboerweg en deels grenzend aan de Hoogeveense vaart gelegen riante BOUWKAVEL met aangrenzend perceel weiland, totaal 5.678 m².
De ruime kavel geeft de mogelijkheid voor het realiseren van een royaal vrijstaand woonhuis op een bouwblok van 255 m² (15 bij 17 meter) en het plaatsen van een ruim bijgebouw van ca. 60 m². Met het aangrenzend perceel weiland bestaat de mogelijkheid om kippen, schapen en paarden te houden! Uitgebreide bouwtekeningen zijn bij ons op kantoor ter inzage aanwezig.
De kavel bevindt zich op 10 minuten fietsen van de binnenstad, terwijl alle voorzieningen (winkels, scholen, manege) op loopafstand zijn te vinden. Kortom een buitenkans om op een geweldige locatie uw droomhuis te bouwen, met kernwoorden als: rust, ruimte en landelijkheid!
Belangstelling? Neem voor meer informatie contact met De heer H. Wimmenhoeve (hwim@woudenhof.nl) op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Oosterboerweg in Meppel?

Aangeboden door:

De Woudenhof makelaars en rentmeesters

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier