Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE VRIJSTAANDE VILLA op fantastische locatie met rondom natuurgebieden
Wil je het beste van 2 werelden ervaren? Rust en natuur beleven, maar ook dicht bij de bruisende stad Groningen wonen? Dan is dit jouw unieke kans. Ook deze onder architectuur gebouwde woning is uniek, er is maar 1 van. Ze is ontworpen om je prettig te laten voelen. Uitgangspunten bij het ontwerpen van dit bijzondere thuis waren : de hele dag zon, veel daglicht, ruimtelijk, doorkijkjes, gezelligheid, prettig wonen, functionaliteit, veel bergruimte, korte looplijnen, levensloop-bestendig, comfort, rust en balans, woongenot, eigenheid, contact met buiten, privacy, diverse inrichtingsmogelijkheden en de charme van een oud huis. Een huis met een ziel.
Dit huis heeft een EIGEN WEBSITE met sfeerfoto's zie daarvoor op http://terborchlaan58eelderwolde.nl
UNIEKE LIGGING
Met een gunstige ligging aan een lommerrijke groene laan aan de stadsrand van Groningen, die doodloopt in het Stadspark. Op 100, 300 en 800 meter hemelsbreed uitgestrekte natuurgebieden van Natuurmonumenten zoals bij Piccardthof, de Onlanden en bij het Stadspark en het Paterswoldsemeer. Waar je naar hartenlust uren kunt wandelen, zwemmen, varen, zeilen of kunt genieten van de hertjes, oerrunderen, weidevogels en de stilte. Bovendien ben je op 15 minuten fietsafstand van het centrum van Groningen.
JE ZIET HET NIET ALLEEN, JE VOELT HET
Als je na een lange wandeling binnenkomt word je omarmt door het huis en glimlach je van welbehagen zodra je een voet over de drempel zet. De lichte zonnige ruimten zijn een weldaad die je goed doen. Dat is niet toevallig.
Het is geen standaard huis qua vorm, dat kan je zo zien. Ook de manier waarop ze ontworpen is wijkt af van wat ‘normaal’ is. Dat kan ook haast niet, de bewoners zijn gespecialiseerd in dat wat een ruimte prettig en functioneel maakt. Ze is dan ook van binnenuit naar buiten ontworpen en dat heeft alleen maar voordelen.
Zo zijn alle details, ruimten en materialen gebaseerd op maximaal woongenot, functionaliteit, eigenheid en zo dat de ruimte jou positief beïnvloedt. Dat klinkt misschien een beetje vreemd in je oren, maar dit huis is meer dan een stapel stenen. Dit huis kan je voelen. Ze geeft je een fijn gevoel.
Deze woning heeft een eigen website, zie voor meer sfeerfoto's http://terborchlaan58eelderwolde.nl
VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN
Kosten noch moeite zijn gespaard. Uiteraard is het huis degelijk gebouwd en voorzien van alle gemakken. Ze is levensloopbestendig met een heerlijk lichte slaapkamer/ annex werkruimte met openslaande deuren naar de tuin op het zuiden met aansluitende 2e badkamer. Waar diverse kleuren ’s morgens ingetogen door de charmante raampjes de ruimte instralen en een natuurlijke kleurtherapie geven als je er staat te douchen. In de bijkeuken is een wasmachineaansluiting, maar ook boven in de wasruimte/ cv/ opbergruimte.
COMFORTABEL
De vloerverwarming die op de begane vloer en op de 1e verdieping liggen maken het aangenaam. Bovendien ligt er beneden grotendeels een sfeervolle warme gerookte eikenhouten vloer die weinig onderhoud vergt.
In het hele huis zijn er bijzondere details die maken dat jij je er prettig voelt.
De woon- en eetkamer zijn voorzien van grote schuifpuien waar het licht vrijelijk naar binnen kan stromen. Al snel kan je de enorme schuifpuien openen om binnen heerlijk te genieten van buiten. De woning is zo ontworpen dat je van ’s morgens vroeg tot in de avond dag zon hebt in je kamer.
Heb je nog niet genoeg van de zon? Dan kan je op het balkon, dat op het zuidwesten ligt, genieten van de laatste zonnestralen. Het balkon is bereikbaar via 2 royale slaapkamers met beide 2 openslaande deuren waar het zonnetje heerlijk door naar binnen straalt. Aan de overkant van de imposante overloop is nog een royale verrassende kamer met goede akoestiek die uitstekend dienst kan doen voor musici.
Dan is er nog de bijzondere badkamer waarbij je direct naar boven kijkt. Ook onder de douche kan je je mooiste tonen zingen. Op de overloop heb je nog een vaste trap die je naar een cadeauruimte van 33m2 brengt. Dit is een super plek om een mancave te maken.
BUITEN
Het huis en de tuin bieden veel privacy. De zonnige besloten natuurlijke tuin heeft terrassen waar je altijd windvrij in het zonnetje of in de koelte een plekje kunt vinden. Op zuid, west, noord en oost. In het appelhof, in de voortuin, staan heerlijke fruitbomen en vruchtenstruiken. Je waant je niet in een nieuwbouwwoning. Ook de straat is sfeervol en speels met oude bomen en prachtige nieuwe huizen in hofjes van 4 en bestaande huizen door elkaar. Er is een ruime parkeerruimte op eigen grond voor 2 auto’s.
Het huis is volledig geïsoleerd energie klasse A, ook de garage heeft energieklasse A en is voorzien van elektra en stromend water.
Dichtbij Martiniziekenhuis, doktersposten, scholen en uitvalswegen A7 en A 28
Wil jij ook wonen in een huis die je blij maakt? Dat is dus nu mogelijk!
Het is teveel om op te noemen. Dit huis moet je ervaren! De bewoners geven je graag een rondleiding.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Stappenplan nieuw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,villa
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 660
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Zolder Ja
Dak type Samengesteld dak
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 878
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel eigendom
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand steen
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking c.v.-ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

XLCASA Makelaars

Wiardaplantage 2
8939AA Wirdum (Friesland)
T: 085-4000464
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de ter Borchlaan in Eelderwolde?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis