Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer fraaie locatie in de wijk "Wolfsbos" in Hoogeveen, bevindt zich het fraaie appartementencomplex "Valkenstede" in Hoogeveen. Het betreft hier een zgn. "serviceflat" die zich richt op senioren, die qua wonen op zoek zijn naar een combinatie van de volgende sleutelwoorden "comfortabel, veilig en gezellig".
Het betreft een complex bestaande 124 appartementen in verschillende typen, met als doelgroep mensen uit de leeftijdscategorie 55+.
In de westvleugel van dit complex bieden wij een leuk appartement (type B) aan op de vierde verdieping (met berging op begane grond) die zowel via de lift als ook via het trappenhuis bereikbaar is. In de hal/entree bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer van waaruit u een fraai uitzicht over een plantsoen heeft. Er is sprake van een halfopen keuken die is voorzien van een eenvoudig maar net keukenblok. De keuken is tevens voorzien van vaste kastruimte en voorraadruimte. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar die direct grenst aan de badkamer. De badkamer is eenvoudig maar netjes uitgevoerd en is voorzien van een douchecabine , een wastafel, een toilet en een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon/de loggia bereikbaar.
Het complex is gebouwd in omstreeks 1976 en is in de loop der jaren doorlopend prima onderhouden, waardoor de onderhoudstoestand als "goed" kan worden bestempeld. Verwarming geschiedt d.m.v. blokverwarming. Het appartement beschikt tevens over een videofoon-installatie.
De maandelijks bijdrage (servicekosten) aan de Vereniging van Eigenaars (VVE) bedraagt € 395,--. In dit bedrag is o.a. inbegrepen:
- bijdrage voor dagelijks en toekomstig onderhoud;
- voorschot voor elektra en verwarming;
- opstalverzekering;
- schoonhouden en onderhoud gemeenschappelijke ruimten;
- 24-uurs noodhulp en calamiteitendienst;
Extra zorg is op individuele basis in te huren en voor gasten zijn comfortabele logeerkamers met douche en toilet te huren.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Wonen in de Valkenstede "het beste van twee werelden"
Een groene woonomgeving, naar toch dichtbij winkels. Veel privacy, maar ook gezelligheid. Zelfstandig wonen maar met alle gemakken binnen handbereik. Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan is de Valkenstede voor u dé plek om lekker te wonen en te leven.
Voor nadere informatie over de Valkenstede verwijzen wij u naar de website www.valkenstede.nl.
Is uw interesse gewekt, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken om een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging te maken en zodoende een juiste indruk te krijgen van het appartement, het complex en de omgeving.
Disclaimer.
Bert Beukema Makelaardij BV streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Weten wat je kunt bieden op deze woning?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 185
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Glas isolatie Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Anders
Buitenzonwering Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja

Bert Beukema Makelaardij - Veenoord

Nieuweweg 60b
7844NG Veenoord (Drenthe)
T: 0591 - 55 55 85
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Valkenstede in Hoogeveen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis