Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig in het buitengebied van de gemeente Aa en Hunze gelegen landgoedbouwkavel (groot 5 hectare) waarop een nieuwe woning gebouwd mag worden met een inhoud van circa 900 m³ (of kleiner indien gewenst) met maximaal 250 m² aan bijgebouwen. De maximale oppervlakte van de nieuw te bouwen woning mag 150 m² bedragen met een maximale bouwhoogte van 8 meter en een maximale goothoogte van 3,5 meter.
Het bouwvlak is circa 5800 m² groot en de overige 4.42.00 hectare betreft achterliggend bos met rechte watergangen. Optioneel is het zelfs mogelijk om nog eens 39,7 hectare achterliggend bos met rechte watergangen bij te kopen waarmee een eigen jachtgebied kan ontstaan.

De landgoedbouwkavel kan gerangschikt worden als landgoed onder de Natuurschoonwet 1928 en dat biedt verschillende fiscale voordelen waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting, een verlaagde WOZ aanslag en verlaging van waterschapslasten. Ook zijn er fiscale voordelen ten aanzien van erf- en schenkbelasting.
De landgoedbouwkavel heeft volgens het onherroepelijke bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Aa en Hunze de enkelbestemmingen wonen en natuur en de dubbelbestemming waarde – archeologie 6. Ondergeschikt aan het wonen is een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige activiteit, logies en ontbijt en/of mantelzorg toegestaan. De bestemmingsplankaart met bijbehorende voorschriften is toegevoegd aan de verkoopbrochure.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2018

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Inhoud woonhuis 900

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 50000

Hofrijck Rentmeesters

Sparrenweg 6
7451JD Holten (Overijssel)
T: 0548-367779
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Tweede Dwarsdiep in Gasselternijveenschemond?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis