Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een heerlijk royale, multifunctionele WOONBOERDERIJ (ca. 33 meter lang) met grote inpandige, voormalige DEELRUIMTE welke vele gebruiksmogelijkheden biedt zoals o.a. verbouwen tot dubbele woning, wonen in combinatie met o.a. werken, atelier, B&B, hobby etc. etc..
Net even buiten het mooie dorp De Wijk, richting Meppel, nabij de op- en afrit van de A28, aantrekkelijke, echt royale, vrijstaande WOONBOERDERIJ met recentelijk gebouwde, dubbele GARAGE/SCHUUR van ca. 90 excl. 40 m² zolderruimte (ruimte voor caravanstalling van 2 caravans) en een fijne, zonnige omliggende tuin met terrassen, tuinhuis e.d. op een perceel grond van maar liefst ca. 3942m².
Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1920; inhoud gehele boerderij ca. 1721m³; gebruiksoppervlakte begane grond van totaal ca. 300m² waarvan ca. 110m² woongedeelte met ca. 60m² op de verdieping. De overige oppervlakte op de begane grond betreft een voormalige deelruimte van ca. 190m².
Het woongedeelte (voorhuis) heeft de navolgende indeling:
entree, straat en tuingerichte woonkamer met elektrische screens, aansluitend woonkeuken met nette keukeninrichting met inbouw apparatuur en elektrische screens, aansluitend de woonkamer met weids uitzicht, grote bijkeuken/berging met extra aanrecht en witgoedopstelling, 2e ruime inpandige ruimte met deur naar de deelruimte.
Verdieping: 3 slaapkamers en enorme zolderruimte boven de deel.
De "deelruimte":
De voormalige deelruimte heeft een oppervlakte van ca. 190m³ en biedt vele mogelijkheden tot gebruik.
Op dit moment is deze grote deelruimte eenvoudig afgewerkt en in gebruik als biljartruimte met zitgedeelte met open keuken, 2 x toilettengroep en veel bergruimte.
Gezien de grootte van deze deelruimte zijn er vele gebruiksmogelijkheden aanwezig en ook is er eventueel de mogelijkheid voor het realiseren van een extra woning in deze deel waardoor er een heerlijk comfortabele en aantrekkelijke 2 onder 1 kap situatie ontstaat. De verdieping boven deze deelruimte bestaat uit een zolderruimte.
Voorzieningen: centrale verwarming met HR-ketel (2003), close-inboiler in keuken, gedeeltelijk muurisolatie (o.a. voorgevel woonkamer en keuken), deels dubbel glas, gedeeltelijk isolatie achter gipsplaten/plafonds op de slaapkamers boven, recentelijk onderhouden/vernieuwde rieten kap met onderhoudsarme nokvorsten; vernieuwde groepenkast met slimme meters. Tzt glasvezelaansluiting.
Al met al een zeer royale boerderij welke op onderdelen verbouwd dient te worden t.b.v. het beoogde gebruik door een nieuwe eigenaar en gelegen op een goede locatie dicht bij het mooie dorp De Wijk, Meppel en de op- en afrit van de A28.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 1721

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type dwarskap
Tuin opp 810
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel n.v.t
Perceel oppervlakte 3942
Tuin diepte 2700
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 3000
Aan drukke weg Ja
Oppervlakte woonkamer 25
Tuin kwaliteit Normaal
Woonboerderij Ja
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie gedeeltelijk dubbel glas
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Hentenaar Makelaardij - Zuidwolde DR

Hoofdstraat 93b
7921AE Zuidwolde (Drenthe)
T: 0528 - 37 14 96
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hessenweg in De Wijk?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis