Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u landelijk wonen in een vrijstaande woning met stenen garage, 3 slaapkamers (vierde mogelijk), een badkamer en een geheel woonprogramma op de begane grond op ca. 15 autominuten van Assen? Dan is dit uw kans!

Hooghalen is een dorp binnen de gemeente Midden Drenthe dat een actief verenigingsleven kent en de nodige voorzieningen als sportvelden, basisonderwijs, bakker, supermarkt en horeca heeft. Het dorp is omgeven door bijzondere Drentse landschappen met heide- en bosgebieden als het Hijkerveld, het Witte Zand en het Heuvingerzand. Daarnaast zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. De plaatsen Beilen en Assen (met trein- en busstation) zijn binnen 15 autominuten te bereiken. Voor een cultureel uitstapje of een dagje uit, zijn grotere steden als Zwolle & Groningen binnen ca. 40 minuten te bereiken.

Op een groot perceel van maar liefst 4300m², gelegen tussen de dorpen Hooghalen en Hijken, wordt deze traditioneel gebouwde woonboerderij aangeboden. Door de fraaie ligging is deze woning zeer geschikt voor liefhebbers die wel wat ruimte kunnen gebruiken voor bijv. uitoefening van een hobby, het hobbymatig houden van dieren of het kleinschalig uitoefenen van een beroep op ZZP basis.

Indeling
Begane grond: entree/hal met toegang tot toilet, badkamer, 2 slaapkamers en trapopgang naar eerste verdieping. De badkamer beschikt over een wastafel en douche. Vanuit de hal is ook de woonkamer te betreden die op zijn beurt toegang geeft tot de separate keuken. De woonkamer heeft een aansluiting voor een gaskachel om in de wintermaanden te genieten van sfeer en warmte.

Verdieping: overloop met toegang tot 2 kamers waarvan er één op dit moment in gebruik is als slaapkamer. Beide kamers zijn ca. 15m² groot en hebben schuine daken met dakramen.

Tuin: rondom de woning vind je een net aangelegde tuin met vijver. Daarnaast is er toegang tot één paardenstal en twee garages. De paardenstal beschikt over 3 compartimenten met corton deuren. Het naast gelegen weiland grenst aan een ca. 1 hectare groot perceel welke apart is bij te kopen. Beide garages beschikken over openslaande deuren. Per garage kan er zeker 1 auto gestald worden.

Wilt u ervaren wat Drents Wonen is? Bekijk dan Hijkerweg 6 in Hooghalen!

Disclaimer
Zinger vastgoed streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 4310
Tuin rondom Ja
Dichte keuken Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Zingervastgoed

Oosteinde 8a
9431AV Westerbork (Drenthe)
T: 0610082353
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hijkerweg in Hooghalen?