Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:

Gelegen in Hoogersmilde, omringd door recreatiebedrijven, ligt deze woonboerderij met recreatieve bestemming en uitbreidingsmogelijkheden op een kavel van ruim 1,25 hectare eigen grond. De woonboerderij is gebouwd voor 1900 en zal op dit moment circa 150 jaar oud zijn. Getuige hiervan is het oorspronkelijke eiken gebinte!

Hoogersmilde is een dorp gelegen in de provincie Drenthe en valt onder de gemeente Midden Drenthe. Het dorp ligt aan de N-371 (Drachten-Emmen) en de Drentse Hoofdvaart, tussen de plaatsen Meppel en Assen.Tevens is het gebied een aanrader voor natuurliefhebbers, het dorp ligt te midden van uitgestrekte natuurgebieden zoals het Leggerlegerveld, Dwingelderveld, Blauwe Meer en het Drents Friese Woud en het Fochteloërveen.

Bestemmingsplan:

Het geheel kent een recreatieve bestemming, echter biedt het bestemmingsplan veel mogelijkheden tot het realiseren van uw eigen recreatieve bungalowpark of camping, waarbij de woonboerderij bij uitstek geschikt is om als hoofdgebouw c.q. beheerderswoning te fungeren.

Heeft u dus altijd al eens een bungalowpark of camping willen beginnen dan is dit uw kans!

(De bestemmingsplan regels welke van toepassing zijn op dit object zijn toegevoegd aan de brochure)


Indeling woonboerderij:

De entree welke is voorzien van karakteristieke baanderdeuren is het centrale middelpunt van de woonboerderij. Vanuit deze hal zijn de achterkamer, de voorkamer, een slaapkamer, het toilet, de badkamer en de trapopgang bereikbaar. De riante achterkamer is voorzien van openslaande tuindeuren en heeft een schitterend uitzicht over de landerijen. De voorkamer (eetkamer) heeft aansluiting op de keuken welke is voorzien van keukenblok, enkele spoelbak en boretti gasfornuis (ter overname). Tevens zijn er twee eenvoudige slaapkamers bereikbaar vanuit de voorkamer.

Het toilet en de badkamer zijn beiden geheel betegeld, het toilet is uitgerust met hangcloset, fontein en uitzetraam. De badkamer is voorzien van doucheruimte met uitzetraam, wastafel, radiator en witgoedaansluitingen.

De eerste verdieping is voorzien van vide ter hoogte van het achterhuis, verder is er 1 slaapkamer op de verdieping gerealiseerd, evenals de CV opstelplaats. De overige ruimte wordt gebruikt als opslag, maar hier kunnen eenvoudig nog minimaal twee slaapkamers gerealiseerd worden.

Naast de woonboerderij staan er nog 1 schuurtje op het erf, alsmede een ‘Pipo wagen’.

De woonboerderij is eenvoudig en zal gemoderniseerd moeten worden.


De geweldige ligging en de mogelijkheden welke de bestemming kent maken het geheel tot een uniek object in deze regio, wacht dus niet en maak vandaag nog een afspraak!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 490
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 12512
CV ketel water Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

De Weide Brink Makelaardij

Brink 46
7991CJ Dwingeloo (Drenthe)
T: 0521-594100
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Bosweg in Hoogersmilde?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis