Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de Rietlanden, een rustige woonwijk, gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde hoekwoning. Op loopafstand liggen de Grote en de Kleine Rietplas. De woning is voorzien van een vijftal slaapkamers en heeft vrij uitzicht in de wijk, op het nabij gelegen speeltuintje. De woning heeft een moderne keuken (2014), een nette badkamer en een schuur welke vanuit de woning te bereiken is. Voor de schuur is een carport waar ruimte is om een auto te stallen.

Rondom is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen en buitendeuren. Op de begane grond tref je een prachtige geoliede Franse eikenhouten vloer aan, welke de woning veel sfeer brengt.

De indeling van de woning is als volgt: beschutte entree via de carport naar de hal. In de hal tref je het toilet en de meterkast aan. Tevens is hier middels de trapopgang toegang te verkrijgen tot de eerste verdieping en biedt de tussendeur toegang tot de schuur.
Vanuit de hal kom je in de ruime U-vormige woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning tref je hier de moderne keuken aan, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en in een hoekopstelling geplaatst is. Vanuit de keuken heb je zicht op de speeltuin/wijk. De woonkamer biedt aan de achterzijde van de woning toegang tot de tuin dankzij de tuindeur en hier is dankzij een groot raampartij veel lichtinval en zicht op de eigen achtertuin.

Op de eerste verdieping tref je een drietal slaapkamers en de badkamer aan. Alle ruimtes zijn vanaf de overloop te bereiken. Aan de voorzijde tref je de grootste slaapkamer aan van bijna 15 m2, aan de achterzijde tref je twee kleinere slaapkamers aan van respectievelijk ruim 10 m2 en ruim 8 m2. In de nette badkamer tref je een douche, toilet en wastafel aan.

Middels een vaste trap kom je op de tweede verdieping, hier tref je een tweetal slaapkamers en de wasruimte aan. De slaapkamers zijn beide bereikbaar vanaf de overloop, waar tevens de was-faciliteiten zijn gesitueerd. De slaapkamers hebben een respectievelijke grootte van ruim 6.5 m2 en circa 7.5 m2 waarbij de grootste slaapkamer een vaste kast heeft. Op de tweede verdieping vind je naast de slaapkamers en de overloop ook bergruimte, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning.

Zowel vanuit de woning, via de carport en via de achtertuin is de schuur te bereiken. Deze heeft een grootte van bijna 18 m2 en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De carport aan de voorzijde van de woning heeft een grootte van ruim 16 m2 en biedt ruimte voor de stalling van een auto.

De voortuin van de woning is grotendeels onderhoudsarm, met een gedeelte siertuin. In de achtertuin tref je een groot gazon, terras en tevens siertuin aan. De voortuin is circa 48 m2 groot en de achtertuin is de hoofdtuin, met een grootte van bijna 110 m2 en een ligging op het zuiden.Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 126
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 260
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1

Siefkes Vastgoed

Albatrosstraat B 78
9663PR Nieuwe Pekela (Groningen)
T: 0597764001
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boskraai in Emmen?