Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen naar eigen wens en dan ook nog eens op een fantastische en ruime locatie! Het kan allemaal bij deze royale kavel van 1988 m2 gelegen op een van de mooiere locaties van Schoonebeek. Het perceel is aan de rand van het dorp gelegen met een vrij en fraai uitzicht. Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen en de kavel grenst aan het park. Op het perceel zou, na goedkeuring van de betreffende instanties en conform bestemmingsplan, een vrijstaande woning gebouwd mogen worden met bijgebouwen. Kortom een mooie kans voor de liefhebber op een zeer fraaie locatie!

Vanzelfsprekend kunt u hier uw eigen wensen en eisen als leidraad hanteren. Op deze manier realiseert u op een fraaie locatie uw eigen thuis!
Schoonebeek heeft een prima voorzieningenniveau en heeft een gemoedelijke sfeer met vele eeuwenoude boerderijen en een landelijke beleving die voor het oprapen ligt! Emmen en Coevorden zijn op resp. 15 en 10 autominuten gelegen. Goede uitvalswegen richting Duitsland en Zwolle/ Groningen zijn middels de A37 vlot te bereiken.

U dient als koper rekening te houden met het doorlopen van diverse procedures om een bouwvergunning te kunnen verkrijgen. Informeer bij de verkopende makelaar voor nadere informatie.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1988

Pat Makelaardij

Osselaan 9
7761Bs Veenoord (Drenthe)
T: 0524-531030
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hankenhofweg (kavel) in Schoonebeek?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis