Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP LUXE ZEER ENERGIEZUINIGE VRIJSTAANDE WONING, VOORZIEN VAN WARMTEPOMP TECHNIEK.

De eigenaar aan het woord:

Toen ik in 2005 de gelegenheid kreeg dit bouwperceel te kopen, heb ik dat direct gedaan. Het perceel voldeed aan mijn uitgangspunten: mooie oppervlakte van ca 660 m2, een achtertuin gelegen op het zuiden en veel privacy. Uitkijkend op groene weilanden en een gevoel van vrijheid.

Het huis dat ik erop heb laten bouwen heb ik zelf ontworpen. Omdat ik geen klusser ben is alles onderhoudsvrij. Alle kozijnen zijn van kunststof voorzien van HR++ glas en geintegreerde rolluiken. De aluminium goten zijn uit 1 stuk getrokken en de afwerking buiten is van trespa-volkunststof. Kortom in plaats van schuren en schilderen geniet ik van een goed glas wijn op 1 van de drie terrassen achter de woning.
Binnen moest het ook licht en ruim zijn; een grote L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en dito keuken met een gezellige bar. Ook voor de vijf slaapkamers gold dat iedereen een eigen plek in huis moest hebben, waar je je ongestoord kon terugtrekken. Aansluitingen voor TV en computer zijn op elke kamer aanwezig.
De badkamer is groot genoeg om door enkele personen gelijktijdig te worden gebruikt: 2 wastafels, een inloopdouche, een ligbad met 12 jets, toilet en urinoir.
De verkeersruimtes hebben allemaal bewegingsmelders; super handig en energievriendelijk want het licht blijft nooit aan.
De geïsoleerde ruime garage is voorbereid om als slaapkamer verbouwd te kunnen worden inclusief doucheruimte, maar kan ook prima als kantoor aan huis fungeren.

Hoewel ik tijdens de bouw opteerde voor een traditionele gasgestookte CV, vroeg de installateur mij of ik weleens had nagedacht over een warmtepomp. Ik zei hem dat ik daar wel eens van gehoord had maar daar was het ook bij gebleven. Hij vroeg mij of ik wilde nadenken over een warmtepomp in dit huis. Ik heb mij erin verdiept en heb besloten de CV “te ruilen” voor een warmtepomp. Ik wist toen niet dat ik ver voor “de troepen uit liep”; integendeel, ik was “de idioot” die warmte uit de grond haalde en dat kon nooit wat zijn. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nooit spijt van gehad, mede gelet op de topkoeling, die er voor zorgt dat het zomers heerlijk koel in het huis is. Wel een extra investering, maar het geld dubbel en dwars waard. In combinatie met de WTW een zeer aangename woning. Het energieverbruik is erg laag ten opzichte van andere woningen met deze inhoud.
Ik heb een gashaard laten inbouwen die voor een gezellige sfeer zorgt.
Ook het parkeren was een punt van aandacht, ik wilde voldoende auto’s op het perceel kwijt, er kunnen 5 auto’s staan.

Kortom een fantastisch huis, dat je gezien moet hebben om je een goed beeld te kunnen vormen. Maak een afspraak via Makelaarsland en Ik heet u, onder het genot van een heerlijke kop koffie, van harte welkom in mijn huis aan de Hendricus Krijthestraat in het landelijke Coevorden.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 310
Inhoud woonhuis 982
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Villa Ja
BouwjaarCV 2006
Perceel oppervlakte 658
TypeCV ketel Waterkotte (aardwarmtesysteem)
Dak opmerking Soort dak Zadeldak
Garage carport Ja
Tuin opmerking Tuin rondom Onderhoud Fraai aangelegd
Beschutte ligging Ja
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Geen berging
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv-ketel, Gaskachels, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hendricus Krijthestraat in Coevorden?

Aangeboden door:

Makelaarsland

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken