Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stichting Woonborg biedt aan voor verkoop bij inschrijving: In een rustige straat gelegen tussenwoning met aangebouwde berging.

De woning is gebouwd in 1973, en staat op een kavel van ca. 172 m2. De exacte oppervlakte van het perceel is nog niet bekend. Deze wordt nog door het Kadaster ingemeten. De achtertuin is gelegen op het westen, het is dus heerlijk genieten van de avond zon.

Via de hal is de woonkamer met open keuken te bereiken. Tevens is er een slaapkamer, badkamer, het toilet en een berging op de begane grond aanwezig. Op een eerste verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig, beide met een royale berging. Deze tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk met prachtige natuurgebieden in de directe omgeving.

Verkoop geschiedt o.m. onder de volgende voorwaarden: - Minimale inschrijfprijs: € 150.000,00 K.K. - Koper dient het object zelf te gaan bewonen - Aanvaarding binnen twee maanden na verkoop - Levering geschiedt via het notariaat Zuidlaren - Normaliter wordt er een Open Huis georganiseerd, echter in verband met de afgekondigde Corona maatregelen heeft Woonborg besloten de Open Huis te laten vervallen. Bent u geïnteresseerd in deze woning, dan kunt u een bezichtiging plannen via Numan Hof makelaardij. - Eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken voor rekening koper - Biedingen in gesloten enveloppe inleveren bij Notariaat Zuidlaren.

* SLUITINGSDATUM INSCHRIJVING dinsdag 28 april om: 14:00 uur.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Perceel oppervlakte 550
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boerhoorn in Annen?

Aangeboden door:

Numan - Hof Makelaardij c.v.