Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte omschrijving object
Een beeldbepalende karakteristieke boerderij (1913) met twee huisnummers, 1 en 1A. Huisnummer 1 is in verhuurde staat. De boerderij, staat op een mooie ruime kavel van ca. 5.000 m². Op deze kavel bevinden zich ook een ruime vrijstaande schuur en een paardenstal. Aangelegen ligt een bijbehorende kavel van 03.82.17 ha. landbouwgrond.

De boerderij is geschikt voor dubbele bewoning en is ideaal voor de rust en ruimtezoekers.

Een bod op een gedeelte van het te koop staande is mogelijk. De voorkeur van verkoper gaat naar een verkoop in één keer.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied van Westerbork in het buurtschap Eursinge, op korte afstand van Beilen en Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe in de provincie Drenthe. Gelegen aan een rustige, weg in een landelijke omgeving op 23 autominuten afstand van Assen en 19 autominuten van Hoogeveen.

De dorpen Beilen en Westerbork hebben basisscholen, voortgezet onderwijs, diverse supermarkten en een actief verenigingsleven waaronder o.a. sportclubs, cultuur- en gezelligheidsverenigingen. Door de gunstige ligging op korte afstand van de N381 is er een prima verbinding met de A28 en andere delen van het land.

Beschrijving object
Beeldbepalende karakteristieke boerderij (1913) met twee huisnummers, ruime vrijstaande schuur en een paardenstal. Huisnummer 1A is vrij van huur, huisnummer 1 is in verhuurde staat. Het geheel staat op 04.32.17 ha. grond.

Huisnummer 1A + gebouwen + erf met paardenstal en paardenbak is direct te betrekken.

Woonhuis 1A
In het verleden is de Goorns 1A gedeeltelijk verhuurd. De Goorns 1A bestaat dan ook uit twee wooneenheden met elk een badkamer en een keuken.
In het verleden is de Goorns 1A gedeeltelijk verhuurd. De Goorns 1A bestaat dan ook uit twee wooneenheden met elk een badkamer en een keuken.
Voordeur 1A: centrale hal (plavuizen), met een vaste kastenwand. De centrale hal geeft toegang tot de kamer met kitchenette en de kleine gang 1 die in verbinding staat met slaapkamer 1 (parket), de bijkeuken (plavuizen) en de woonkamer (parket). In de hal kan een vlizotrap naar beneden gehaald worden. Deze vlizotrap geeft toegang naar de onbetimmerde zolderruimte boven.
De woonkamer ligt op het zuiden en biedt uitzicht over de landerijen. De woonkamer heeft een open haard, een open keuken en mooie hoge ramen. De keuken is deels voorzien van plavuizen en deels van parketvloer, identiek aan woonkamer en hal.
De achterdeur van 1A geeft toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken ligt op het noorden. Deze ruimte heeft een wastafel, een CV ketel (2011) en een wasmachine aansluiting. De bijkeuken geeft toegang aan badkamer 1 (tegels). Deze badkamer is voorzien van een ruime douche, bidet, toilet, een kleine en een grote wastafel.
De kamer met kitchenette (laminaat) ligt op het zuidwesten. Aan deze kamer is een kleine uitbouw gemaakt met deur naar buiten. De kamer met kitchenette geeft toegang tot kleine gang 2 (tegels), aan deze gang ligt slaapkamer 2 (laminaat) en badkamer 2 (tegels).
Badkamer 2 is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De kleine gang 2, die toegang geeft tot slaapkamer 2 en badkamer 2, is voorzien van een wasmachineaansluiting.
In de kamer met kitchenette bevindt zich een trapopgang. De trap leidt naar een overloop (vloerbedekking). Via de overloop is er toegang tot twee ruime slaapkamers (vloerbedekking) en de onbetimmerde zolder.

Woonhuis 1
Beneden: Achteringang en halletje uitlopend naar toilet en douche en de ingang naar de keuken. De huiskamer ligt naast de keuken. Er is een hal naar de voordeur belegd met originele tegelvloer. Trap naar boven.

Boven: Drie slaapkamers, waarvan er 2 met een dakkapel.
Buiten: Een voortuin met een terras.

Vrijstaande schuur
Afmeting: 14 x 16 meter (224 m²)

Steens muren, traditionele gebint constructie, riet gedekt, overdekt met aan de achterzijde asbest golfplaten, gedeelte van de kap is nog riet gedekt. Schuur vertoont spatkracht schade aan één zijde. Voorzijde gevelbekleding van gepotdekselde houten delen, topgevel van hout.

Paardenstal
Afmeting: 12 x 5 meter (60 m²)

Houten spanten, houten gordingen, gepotdekselde zijwanden, 4 zijden dicht, 4 loopdeuren. Dakbedekking van asbesthoudende golfplaten. Naast de paardenstal is een rijbak gesitueerd.

Erfverharding
Er is een net erf met erfverharding aanwezig met een totale oppervlakte van ca. 495 m².

Bestemmingsplan
Op het woonhuis rust een woonbestemming met twee wooneenheden, de percelen cultuurgrond hebben een agrarische bestemming, de bouwaanduiding is karakteristiek.

Buitengebied Midden-Drenthe (geconsolideerd 20-8-2014)

Om een goede indruk van het geheel te krijgen is het wenselijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Woonhuis 1A: Voordeur: hal/entree, vaste kastenwand met een vlizotrap naar boven, naar een onbetimmerde zolderruimte. In achterste hal zit een badkamer met een CV-ketel uit 2014, eveneens een wasmachineaansluiting en wastafel naast de CV-Ketel. De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet, een kleine en een grote wastafel.

De woning is gedeeltelijk voorzien van plavuizen/parketvloer. Vanuit de achterste hal is de badkamer met toilet, bidet, wastafel en douche bereikbaar, evenals vanuit de slaapkamer beneden.

De slaapkamer en de huiskamer zijn voorzien van een parketvloer. De huiskamer heeft een open haard. Er is een open keuken. De keuken heeft deels plavuizen en deels een parketvloer, identiek aan huiskamer en hal. Dit woongedeelte heeft hoge ramen. De woonkamer ligt op het zuiden en heeft een open zicht over de landerijen. Vanuit de hal bij de voordeur is toegang tot een open kast met doorgang tot een keuken/woonkamer/speelkamer, met een trapopgang naar twee ruime slaapkamers en een deur naar de onbetimmerde zolder.

Gelijkvloers is er vanuit de keuken/woonkamer/speelkamer toegang tot een 2e badkamer met douche/wastafel en toilet. In het kleine halletje voor deze badkamer bevinden zich ook aansluitingen voor een wasmachine en droger. Doorlopend vanuit dit halletje is er een slaapkamer beneden. De slaapkamers boven en de trap zijn belegd met tapijt. De vloer van de kamer/keuken/speelkamer en de slaapkamer beneden zijn belegd met laminaat.

Woonhuis 1: Beneden: Achteringang en halletje uitlopend naar toilet en douche en de ingang naar de keuken. De huiskamer ligt naast de keuken. Er is een hal naar de voordeur belegd met originele tegelvloer. Trap naar boven.

Boven: Drie slaapkamers, waarvan er 2 met een dakkapel.
Buiten: Een voortuin met een terras.

Fraai aangelegde tuin rondom

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 300
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 1000
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 43217
Rookkanaal Ja
Tuin diepte 20
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 50
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Goorns in Eursinge?

Aangeboden door:

Fikkert Agra-Vastgoed