Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een uitzonderlijk mooie en vrije locatie aan de N376 tussen Schoonloo en De Kiel gelegen woonboerderij met kapschuur en stalruimte.

De boerderij met kapschuur is gebouwd rond 1937 en in de loop der tijd gemoderniseerd tot woonboerderij maar is ook geschikt voor diverse andere doeleinden, een groot gezin en/of wonen/werken. Met circa 2.200 m2 eigen grond (het exacte aantal vierkante meters grond wordt nog door het Kadaster ingemeten) is er voldoende ruimte om indien gewenst bij te bouwen of paarden of klein vee te houden. Het is eventueel mogelijk extra grond/weiland bij te kopen.

Bestemming.
Op dit moment wordt een wijzigingsplan voorbereid waarin de agrarische bedrijfsbestemming door middel van een bestemmingsplanwijziging naar de bestemming ‘Wonen – Voormalig Boerderijpand’ wordt omgevormd.

INDELING
Begane grond:
Woonkamer (± 17 m²), slaapkamer (± 10,5 m²), keuken met inbouwapparatuur (± 12 m²), luxe badkamer met douche, bad en toilet, provisiekelder, bijkeuken met wasmachineaansluiting, toilet en een grote schuur/stalruimte (± 83 m²).
1e Verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers (± 8 en 7 m²) en een bergzolder (± 14 m²) met HR-combiketel.

Schuur: vrijstaande kapschuur (± 144 m²) met stalruimte (± 74 m²)

Overige info:
Pand verkeert in redelijke staat van onderhoud, wordt verwarmd middels een Remeha HR combiketel en is deels voorzien van geïsoleerde muren, dakisolatie en dubbel glas.

De boerderij ligt te midden van landerijen en nabij de Drentse bossen met verschillende wandel- en fietspaden. Met name voor liefhebbers van paarden en paardrijden is dit een uitstekende locatie.

In Schoonloo vindt u o.a. nog een dorpscafé/sterrenrestaurant. De basisvoorzieningen zoals een supermarkt en basisschool vindt u binnen 5 auto-minuten. Voor grotere voorzieningen bent u in 10 auto-minuten in Borger en binnen 20 auto-minuten in Assen en Emmen.

Schoonloo (Drents: Scheloo) is een dorp aan de zuidkant van de gemeente Aa en Hunze, in de Nederlandse provincie Drenthe, gelegen op de Rolderrug. Het dorp telde op 1 januari 2020 445 inwoners. Aan oost- en zuidzijde van het dorp ligt de gelijknamige boswachterij Schoonloo, die onderdeel vormt van het Ellertsveld. Tot de boswachterij behoort ook het Schoonloërveld. Aan noordzijde van het dorp liggen de Schoonloër Strubben, dat een restant vormt van de vroegere eikenbossen aldaar. De verschillende open plekken in de bossen rond Schoonloo dragen namen als De Tweelingen, het Elpermeer en de Meeuwenplassen.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 2200
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel D
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 2200
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dichte keuken Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud buiten opmerking matig
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdstraat in Schoonloo?

Aangeboden door:

Bouw Advies Groep makelaardij