Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een uitzonderlijk mooie en vrije locatie aan de N376 tussen Schoonloo en De Kiel gelegen vrijstaande woning met grote kapschuur en dubbele garage.

De woning is gebouwd in 1972 en in 1984 uitgebouwd aan de achterzijde (nieuwe keuken). In 2010 is een grotere dakkapel geplaatst en zijn badkamer en toilet vernieuwd.
Achter het huis staan de in 1991 gebouwde kapschuur van 20 x 14 meter (280 m2) en een dubbele garage. Het huis en de schuren staan op een huiskavel van circa 1.700 m2 met daarnaast het bijbehorende weiland van circa 1.800 m2, totaal dus circa 3.500 m2 (het exacte aantal vierkante meters grond wordt nog door het Kadaster ingemeten).
Het object is geschikt voor diverse doeleinden. Met 3.500 m2 eigen grond is er voldoende ruimte om indien gewenst bij te bouwen of paarden of klein vee te houden.

Bestemming.
Op dit moment wordt een wijzigingsplan voorbereid waarin de agrarische bedrijfsbestemming door middel van een bestemmingsplanwijziging naar de bestemming ‘Wonen – Voormalig Boerderijpand’ wordt omgevormd.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, slaapkamer (± 9,5 m²) en trapopgang naar de verdieping, woonkamer (± 32,5 m²), keuken met inbouwapparatuur (± 15m²), grote provisiekelder, bijkeuken met wasmachineaansluiting en een kantoor (± 16,5 m²).

Verdieping:
Overloop met vaste kasten, badkamer met douche en vaste wastafel, 2 slaapkamers met vaste kasten (± 11,5 en 9,5 m²).

Schuren: vrijstaande kapschuur (± 280 m²) met stalen spanten, damwandprofielen en golfplaten en een in hout opgetrokken vrijstaande dubbele garage.

Overige info:
Huis en schuren verkeren in redelijke staat van onderhoud.
Het huis wordt verwarmd middels gaskachels en is deels voorzien van dubbel glas.

Het object ligt te midden van landerijen en nabij de Drentse bossen met verschillende wandel- en fietspaden. Met name voor liefhebbers van paarden en paardrijden is dit een uitstekende locatie.

In Schoonloo vindt u o.a. nog een dorpscafé/sterrenrestaurant. De basisvoorzieningen zoals een supermarkt en basisschool vindt u binnen 5 auto-minuten. Voor grotere voorzieningen bent u in 10 auto-minuten in Borger en binnen 20 auto-minuten in Assen en Emmen.

Schoonloo (Drents: Scheloo) is een dorp aan de zuidkant van de gemeente Aa en Hunze, in de Nederlandse provincie Drenthe, gelegen op de Rolderrug. Het dorp telde op 1 januari 2020 445 inwoners. Aan oost- en zuidzijde van het dorp ligt de gelijknamige boswachterij Schoonloo, die onderdeel vormt van het Ellertsveld. Tot de boswachterij behoort ook het Schoonloërveld. Aan noordzijde van het dorp liggen de Schoonloër Strubben, dat een restant vormt van de vroegere eikenbossen aldaar. De verschillende open plekken in de bossen rond Schoonloo dragen namen als De Tweelingen, het Elpermeer en de Meeuwenplassen.

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Energielabel G
Gaskachel Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 3500
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 32.5
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Geen isolatie
Aanvaarding opmerking Per direct
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoofdstraat in Schoonloo?

Aangeboden door:

Bouw Advies Groep makelaardij