Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geheel GEMODERNISEERDE, VRIJSTAANDE, energiezuinige en levensloopbestendige woning op een werkelijk UNIEKE locatie in het centrum van het prachtige dorp Dwingeloo. Alles nieuw, modern, energiezuinig en levensloop bestendig. Ziet u al voor u hoe fijn deze plek is om te wonen?
Op dit moment is de verbouwing nog in volle gang. Indien u koper wordt van deze schitterende woning, kunt u in overleg met de eigenaren aangeven welke keuken, badkamer of bijvoorbeeld de afwerking van de vloer u wilt hebben.
Meld u zich aan als geïnteresseerde en laat ons weten hoe u hier wilt genieten van de rust, het geweldige, vrije uitzicht over het voorgelegen groen. Dan brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden.

Ligging van de woning:
Een dergelijk, uniek project komt zelden voor! De woning is gelegen in een rustige woonomgeving (703 m2! eigen grond), in het centrum van het prachtige brinkdorp Dwingeloo. Dwingeloo is omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden; nabij het Nationaal Park “Dwingelderveld” en ca. 10 minuten rijden vanaf de A28. Overigens zijn er uitstekende ontsluitingswegen naar Assen, Hoogeveen en Meppel. Dwingeloo beschikt zelf over diverse winkels, supermarkten en gezellige horeca gelegenheden en een groot sportveldencomplex met meerdere mogelijkheden voor verschillende sporten.


De woning
Deze vrijstaande woning kenmerkt zich door degelijke bouw, welke van binnen een volledige metamorfose heeft ondergaan, alsook vanaf de buitenzijde (o.a. nieuw, geïsoleerd pannendak, geheel nieuwe kozijnen, voorzien van nieuwe HR++ beglazing). Na gereed wording is de woning geheel klaar voor de toekomst, levensloopbestendig en voldoet aan de normen voor bijna energieneutraal bouwen. Een deel van de energievraag wordt opgewekt door eigen zonnepanelen op het dak van de garage/schuur, alsook via een lucht water combinatie warmtepomp. Tevens is de woning voorzien van een warmte terugwin installatie. Zo bent u zeker van een waardevaste woning voor de toekomst! U kunt in goede privacy, beschut genieten op uw eigen terras in de achtertuin, zuidelijk gericht.

De woning KAN geheel gereed opgeleverd worden, waarbij u zelf de keus mag maken voor de volgende zaken:

1) Keuken;
2) Vloerafwerking (vloerverwarming wordt wel aangebracht);
3) Sanitair en de tegels van de beide badkamers;
4) Infra van de tuin;
5) Schilder- en sauswerk binnen;
6) Binnen deuren.

Let op! Voor deze bovengenoemde punten dient de koper zelf de materialen in te kopen.

De werkzaamheden die hier bij horen worden uitgevoerd door de verkopende partij en zitten bij de koopsom inbegrepen.

In overleg zijn vele zaken aan te passen. Schroom niet om hierover contact met ons op te nemen.


Kenmerken
• Prijs € 800.000,= k.k.
• Woonoppervlakte 164 m2
• Perceeloppervlakte 703 m2
• Grondsituatie Eigen grond
• Soort woning: Vrijstaande woning
• Bouwjaar: 1968, Geheel gemoderniseerd en verbouwd: 2022
• Soort bouw: Traditionele bouw
• Bouwlagen: 2
• Dakbedekking: Dakpannen
• Vloerafwerking: Dit mag u zelf bepalen, vloerverwarming is wel aanwezig.
• Wandafwerking: Stucwerk
• Warm water: Verwarmd door lucht water combinatie warmtepomp
• Verwarming: Vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping)
• Aantal slaapkamers: 3
• Aantal badkamers: 2
• Aantal toiletten: 2
• Staat van onderhoud buiten: Uitstekend
• Staat van onderhoud binnen: Uitstekend
• Parkeervoorziening: Parkeren op eigen terrein.

Voorzien van:
• Lucht water combinatie warmtepomp (gasloos wonen);
• Zonnepanelen;
• Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping;
• HR ++glas in de complete woning.

De woning wordt geheel duurzaam en is klaar voor de toekomst!

Indeling
In de hal is een modern closet aanwezig en tevens biedt de hal toegang tot de master bedroom met een aangrenzende badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en designradiator. Vanuit de hal komt u in de achter entree, hier heeft u toegang tot de bijkeuken, waar plek is voor uw witgoed apparatuur, met aangrenzend de berging waarin de energiezuinige installaties zijn geplaatst. Ook komt u vanuit de achter entree in de leefruimte terecht. Hier vindt u de gedeeltelijk open keuken, welke naar eigen smaak te plaatsen is. De rest van de leefruimte is in te richten als eet- en woonkamer.

De vide op de 1e verdieping, geeft een open en transparante indeling. Hier bevinden zich twee royale slaapkamers en de badkamer met o.a. closet, wastafel en inloopdouche. Ook is hier de warmte terugwin installatie aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van dakramen, welke meer dan voldoende daglicht weergeven. Al met al genoeg mogelijkheden om eventueel een perfecte plek te creëren voor bijvoorbeeld een studie- of hobbykamer.

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woning wordt gebouwd conform de BENG-eisen. Kortom, met deze woning bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & LUCHT WATER COMBINATIE WARMTEPOMP
Deze woning is volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een lucht water combinatie warmtepomp. Maar wat doet een lucht water combinatie warmtepomp nou precies? In de lucht warmtepomp circuleert een speciale vloeistof – koudemiddel genoemd – in een gesloten circuit door de koudemiddel zijdige componenten. De warmte uit de buitenlucht wordt hierbij omgezet in bruikbare energie en via de condensor afgegeven aan de installatie.
Met een lucht water combinatie warmtepomp in combinatie met het HR++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om de woning nog extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen -ligging op het dak van de garage/schuur- bij uw aanstaande woning, welke het zonlicht opvangt en zet dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woning profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 256.5
Tuin voor Ja
Garage opp 40
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 703
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14.25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 18
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23.98
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 256.5
Tuin voor Ja
Garage opp 40
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 703
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14.25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 18
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23.98
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Garage vrijstaand Hout
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Keizer Makelaardij