Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke vrijstaande woonboerderij op een droom plek!

Bezichtig nu jouw droomhuis wanneer jou dit het beste past! Bij deze leuke woonboerderij heb je de mogelijkheid om op je eigen gemak zonder tijdsdruk het huis te bezichtigen, niet virtueel maar gewoon in het echt! Wil je een afspraak plannen, bel dan even met ons kantoor. Dan vertellen wij je verder hoe het werkt! Bij voorkeur bezichtigingsaanvragen per email.

Verkoper aan het woord:
“Wij hebben genoten van dit fantastische plekje en door het gebruik van onze houtkachels, hybride warmtepomp en de 38 zonnepanelen bijna energie neutraal kunnen leven in onze heerlijke woonboerderij”.

Het betreft een ruime woonboerderij op een zeer ruime kavel van maar liefst 21260 m2. Ideaal voor gezinnen, waarbij er alle ruimte is voor het houden van paarden, pony’s of ander kleinvee. Daarnaast is er een mogelijkheid voor één of meerdere thuiswerk plekken, daarvoor zijn er verschillende kantoorruimtes aanwezig. Deze extra ruimtes kunnen eventueel ingericht worden tot praktijkruimte of zorgruimtes indien er sprake is van mantelzorg. Uiteraard kunnen de extra ruimtes ook worden ingericht tot woonruimtes bijvoorbeeld voor een tv-kamer of chillhoek.
De gehele dag is er een mooie plek rondom het huis te vinden waar je uitgebreid van de zon of juist schaduw kunt genieten! Er ligt een mooie kavel landbouwgrond achter de woonboerderij met daarop deels een boomgaard en een weide, eventueel is er ook voldoende ruimte om een paardenrijbak aan te leggen. Je woont hier mooi tussen de plaatsen Groningen en Assen, daarnaast zijn in de omgeving alle benodigde voorzieningen aanwezig en ligt de snelweg niet ver weg. Het dorp Donderen is rustig en kindvriendelijk en voor een mooie wandeltocht ideaal gelegen.

Conform meetinstructie NEN-normering 2580 op locatie ingemeten: Woonruimte: 281 m2; Overige inpandige ruimte: 139 m2; Bruto inhoud woonhuis: 1632 m3.

Indeling:
Begane grond: (achter)entree/garage, hal, kantoor, slaapkamer, slaapkamer, kamer, badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, aparte douche en sauna, bijkeuken (hier zijn ook de hybride- en de c.v. ketel geplaatst) met buitendeur, slaapkamer, hal met voordeur en toilet, open keuken (keuken voorzien van alle inbouwapparatuur) en separate woonkamer.
Eerste verdieping (toegankelijk met via een trap vanuit de hal: Overloop, hal, drie zolder kamers en slaapkamer (bovenverdieping verkeert in eenvoudige staat).


Buiten:
De woonboerderij is vrij gelegen en je ervaart een hoge mate van privacy in en rond de woonboerderij. De zonnige tuin ligt rondom de woonboerderij en is voorzien van meerdere terrassen waardoor je altijd in de zon of schaduw kunt vertoeven. Er is een ideale mogelijkheid voor het houden van paarden of pony’s, daarvoor is er een grote weide en de mogelijkheid tot het aanleggen van een rijbak aanwezig. Op het erf staan boompjes voor de kweek, deze worden door verkoper meegenomen. Tevens zijn er nog een mooie houten schuur van ca. 148 m2 en een kapschuur (die grotendeels is onder keldert) van ca. 440 m2 aanwezig.

Bijzonderheden woning:
De woonboerderij is voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren;
De woonboerderij is op voorhuis na voorzien van een rieten kap;
De woonboerderij is grotendeels na geïsoleerd;
Woonoppervlakte maar liefst 281 m2;
Ruime kantoor-/werk ruimtes aanwezig, ideaal voor thuiswerk plekken! (deze ruimtes zijn ook als mantelzorg ruimtes in te richten of als extra woonruimte te gebruiken);
De woonboerderij is voorzien van houten kozijnen met thermopane beglazing, behalve de stalraampjes;
De woning is voorzien van een hybride warmtepomp (bouwjaar 2021) van het merk Rhemia, de c.v. ketel is van het merk ARAG;
Er liggen in totaal 38 zonnepanelen op het dak van de schuur;
Zeer ruime kavel van 21260 m2;
Er staan 2 ruime schuren op het erf;
De daken van de schuren zijn deels gedekt met asbest houdende- en deels met asbestvrije dakplaten;
Mogelijkheid tot het houden van paarden of pony’s;
Unieke vrij gelegen kavel;
De woonboerderij heeft een agrarische bestemming, is eventueel om te zetten in een woonbestemming;

Wij nodigen u van harte uit om de woning en omgeving te komen bekijken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1632
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Energielabel C
Perceel oppervlakte 21260
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1632
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Energielabel C
Perceel oppervlakte 21260
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Renken Makelaardij b.v.