Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voel u welkom bij 'Hackfort 520'! Een zeer ruime woning, gelegen op royaal perceel op EuroParcs Ruinen.
De woning wordt opgeleverd inclusief koopgrond en inventaris en is dan ook direct klaar voor eigen gebruik of verhuur.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage.

Het perceel beschikt over een privéparkeerplaats, waardoor de woning gemakkelijk te bereiken is. De tuin is onderhoudsarm aangelegd met een strak betegeld terras, omringd door groen gas. Omdat de woning grenst aan veel bomen, waant u zich midden in de natuur en kunt u, ondanks de open ligging van het perceel, genieten van een stuk privacy. Omringd door veel groen, waant u zich midden in de natuur en ervaart u een echt vakantiegevoel.

Wanneer u de woning betreedt, ervaart u direct hoe praktisch en open de woning is ingedeeld. De combinatie van het hoge plafond en de forse raampartijen zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een zeer ruimtelijk gevoel. Met een ruime zit- en eethoek is de woonkamer voorzien van hoogwaardig meubilair met een luxe uitstraling en een hoog comfortgehalte.

De hoekkeuken is netjes afgewerkt met een combinatie van hoogglans witte kastjes en een zwart werkblad dat overloopt in een halfhoge achterwand. Voorzien van onder andere een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron en oven, is deze keuken van alle gemakken voorzien!

Met drie slaapkamers is deze royale vakantiewoning geschikt voor maar liefst 5 personen. De vakantiewoning is tevens voorzien van een mindervaliden badkamer, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gasten met een beperkte mobiliteit. De badkamer is uitgerust met een rolstoeltoegankelijke douche, een opklapbare douchestoel, een brede wastafel en een toilet met beugels ter ondersteuning.

Hackfort 520 is een uiterst inclusieve woning die meer dan genoeg ruimte biedt en voorziet in de behoeften van personen met een beperkte mobiliteit. Het comfort, gepaard met de ligging van deze bijzonder luxe vakantiewoning, maakt het de ideale uitvalsbasis om heerlijk tot rust te komen en optimaal te genieten van uw vakantie.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 65 m2
Perceelgrootte: 820 m2
Personen: 6
Bijzonderheden: instapklaar, gelijkvloers, geschikt voor mindervaliden.
Inclusief: koopgrond en inventaris.


Over EuroParcs Ruinen...

Op EuroParcs Ruinen in de provincie Drenthe komen rustgevende natuur en origineel overnachten samen. Het ruim opgezette vakantiepark heeft een wel heel unieke ligging dichtbij drie Drentse nationale parken, met Nationaal Park Dwingelderveld in de achtertuin. Natuurliefhebbers, maar ook gezinnen komen volledig tot rust met de prachtige natuuromgeving en de luxe faciliteiten van het park.

Voor wie op zoek is naar een rustgevende natuur- of kampeervakantie in Nederland, hoeft niet verder te zoeken. Een echt pluspunt bij EuroParcs Ruinen is de mogelijkheid tot WinterGlamping. Vanaf het park kun je ook uitdagende mountainbiketochten en schitterende fiets- en wandelroutes ondernemen. In een kwartier fiets je naar het hart van Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal in hun nopjes met de bijzondere flora en fauna die hier te ontdekken zijn. Verken het natuurgebied op eigen houtje of samen met de boswachter. Zeker tijdens de lammetjestijd is een wandeling naar de schaapskudde vanaf het park een aanrader.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 820
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 820
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij