Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR – ROYALE HOEKWONING! INSTAPKLAAR - ONDERHOUDSARM - ENERGIEZUINING - ENERGIELABEL A

Type Rustig en ruim gelegen, onderhoudsarme en energiezuinige hoekwoning met aangebouwde bijkeuken annex berging. Het woonhuis is onlangs geheel gerenoveerd en verduurzaamd tot een energiezuinige woning met een energielabel A. Het woonhuis beschikt over een diepe voortuin, een zijtuintje en een geheel omsloten achtertuin met zijuitgang op het naastgelegen voetpad.

Ligging De woning ligt rustig en kindvriendelijk aan een voetpad en op loopafstand van het winkelcentrum van Eelde met o.a. een Jumbo en een Lidle. Eelde biedt meerdere basisscholen, diverse sportvoorzieningen, een gevarieerd verenigingsleven en vele (water)recreatiemogelijkheden o.a. aan het Paterswoldsemeer. Bovendien is het stadscentrum binnen 40 fietsminuten bereikbaar.

Indeling Begane grond: entree met meterkast, (provisie)trapkast, trapopgang en moderne toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. De zonnige woonkamer aan de voorzijde staat in open verbinding met de keuken aan de achterzijde. De dubbele openslaande tuindeuren geven royaal toegang tot de achtertuin. De hedendaagse strakke keukeninrichting heeft een kook- en spoeleiland met ingebouwde inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. De aangebouwde bijkeuken cq. berging is v.v. een tuindeur/achterentree. 1e Verdieping: overloop, wasruimte, royale toiletruimte, badkamer en 3 slaapkamers. De toiletruimte is v.v. een hangtoilet en fonteintje. De badkamer is v.v. een douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. Vaste trap naar: 2e Verdieping: zeer ruime voorzolder met bergruimte, c.v.ketel opstelling, dakraam en toegang tot de 4e slaapkamer. Deze royale slaapkamer is v.v. twee dakramen.

Kenmerken - perceeloppervlak: 212 m2 - gebruiksoppervlakte wonen: 132 m2 - overige inpandige ruimte: 9 m2 - inhoud: 506 m3 - kamers: 5 - bouwjaar: 1972

Duurzaamheid en energielabel - c.v. met Intergas combiketel bouwjaar 2024 - grotendeels vloerverwarming - warmwater via c.v.ketel - geheel v.v. isolerende beglazing - vloer-, muur- en dakisolatie - energielabel A

Bijzonderheden - grotendeels kunststof kozijnen - moderne groepenkast - nagenoeg geheel v.v. p.v.c. vloer

Verkoopvoorwaarden - ouderdomsclausule - niet zelfbewoningsclausule

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 212

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 212

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Feenstra ERA Makelaardij