Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een groen en waterrijk gebied op steenworpafstand van Amersfoort, Harderwijk en het onbetaalbare midden van Nederland is mogelijk door naar Zeewolde te verhuizen. In Zeewolde bieden wij een perspectief rijke twee onder 1 kapwoning aan. Kom eens kijken bij de woning aan de Windbaan te Zeewolde.

Persoonlijke noot van verkopend makelaar Jurgen Kuipers.

"Met 15 jaar ervaring op de klok mag je wel zeggen dat ik alle woningtypes wel een keer heb gezien. Verkocht of nog te koop, sommige woningen blijven je bezighouden. De tweekapper aan de Windbaan is zo'n woning. De ligging met de achtertuin op het zuiden, beschut en zonnig. Oke, er zijn altijd smaakelementen aan een woning die je beinvloeden maar iedereen zet de woning naar zijn eigen hand. Bij deze woning is het echt een kwestie van komen kijken, voelen en zien welke perspectieven deze tweekapper voor een gezin met meerdere kinderen biedt. Ik wil u graag uitnodigen voor een bezoek, wanneer kan ik u begroeten?"

Goed onderhouden, ruime sfeervolle twee onder een kapwoning met extra opbouw op de garage. De woning ligt in een kindvriendelijke omgeving, op een steenworp afstand van sportvelden, dierenweiden en één van de grootste loofbossen van Europa, het Horsterwold. Royale tuingerichte woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur gelegen aan de voorzijde, vier slaapkamers op de eerste verdieping met een ruime badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een open zolder met de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer. Beschutte achtertuin met veel privacy en voorzien van sierbestrating, gazon en vaste beplanting, ligging zuid.

Entree aan de zijkant van de woning. In de hal de meterkast, een trapkast, de toiletruimte en de vaste trap naar de eerste verdieping. Entree tot de open keuken in neutrale kleurstelling en goede staat, gelegen aan de voorzijde. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, combimagnetron (2017), koel/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is er vrij zicht op de diepe voortuin en de straat. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en een openslaande deur geeft toegang tot de beschutte achtertuin. De begane grond is voorzien van een laminaat parketvloer (hout).

Overloop met vier slaapkamers, waarvan een zeer royale kamer over de volledige breedte aan de achterzijde van de woning, de slaapkamer op de garage is eveneens zeer ruim, hier kom je via de wasruimte. De neutrale badkamer is voorzien van een staand closet, een ligbad, douchehoek en wastafel.

De overloop en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, zo ook de slaapkamer van de opbouw. De wasruimte is voorzien van een vinyl vloer.

De open zolderruimte is momenteel in gebruik als zeer ruime hobbyruimte. Een vijfde slaapkamer is hier eenvoudig te realiseren eventueel met dakraam of dakkapel. Op de zolder is ook de mechanische ventilatie unit en CV installatie geplaatst. Op deze verdieping ligt vloerbedekking.

De beschutte achtertuin is bereikbaar via een corridor naast de woning, welke gedeeld wordt met huisnummer 61. De achtertuin is op het zuiden gelegen en bestaat hoofdzakelijk uit mooie beplanting, een gazon en sierbestrating.

Bijzonderheden Windbaan 63 Zeewolde met de ca. reistijden (auto) vanuit Zeewolde zijn:

* Amersfoort, 20 minuten;
* Harderwijk, 10 minuten;
* Utrecht 30 tot 45 minuten - goede aansluiting op P+R/Uithof voor verder vervoer naar de stad;
* Amsterdam via Almere of de Stichtse Brug 45 tot 60 minuten.

Mooie en aanvullende bijzonderheden van deze fraaie tweekapper.

- Fraaie en ruime twee onder een kapwoning met aangebouwde garage van ca. 23 vierkante meter;
- Ruime parkeergelegenheid op eigen erf voor meerdere auto's - zeker twee;
- Door ruime parkeergelegenheid op eigen erf kan er tevens een kleine caravan of aanhangwagen gestald worden;
- Fraaie beschutte achtertuin gelegen op het zuiden;
- Zolderkamer dusdanig indeelbaar zodat hier een extra (5e) slaapkamer kan worden gemaakt;
- Wasmachine/droger opstelling is te realiseren op de zolderverdieping.

Verdere opties om aan deze woning nog meer woongenot toe te voegen zijn:

1) De garage van 23 m2*, kan opgedeeld worden in een inpandige berging/voor een vergrote woonkamer/achter;
2) De woonkamer kan vergroot worden door deze achtergevel gelijk te trekken aan de garage;
3) De grote slaapkamer op de eerste verdieping kan worden opgedeeld in een slaapkamer en een walk-in closet;
4) Op het achterdakvlak kan een dakkapel of dakraam worden geplaatst - vergunningsvrij;
5) De oprit kan opnieuw worden ingericht zodat meer voortuin ontstaat;
6) De opgegeven oppervlakte is gebaseerd op de NEN 2580 norm.

Wij denken graag met u mee, wij bieden ook hulp bij de inrichting van uw nieuwe woning, laat het ons weten!

* de maat van een standaard garage is ca. 18 m2.

Belangrijke algemene aanvulling inzake oppervlaktes van woningen.

De oppervlakteberekening van woningen geschiedt volgens de NEN 2580 norm en is vooral een technische aangelegenheid. Deze meetnorm is ingevoerd om woningkopers zo goed als mogelijk te informeren. Makelaars moeten hun best doen deze meetnorm na te leven. Vanuit een commercieel oogpunt wordt soms een andere interpretatie gegeven aan de oppervlakte van een garage en/of een zolderverdieping zonder dakraam welke bij het woonoppervlak worden opgeteld om daarmee een woning groter te doen voorkomen dan hij volgens de norm is.

Uw eigen interpretatie als koper speelt een doorslaggevende en belangrijke rol. Als u een zolderruimte zonder dakraam tot het woonoppervlak rekent dan mag dat gewoon en dat maakt woningen voor u beter vergelijkbaar. Als u deze visie projecteert op Windbaan 63 en deze vergelijkt met Windbaan 61 dan is het woonoppervlak vrijwel gelijk aan elkaar, namelijk ca. 164 m2. Laat u na de koop van Windbaan 63 een dakraam installeren dan bereikt u het vergelijkbare en wellicht gewenste woonoppervlak.

Als u een deel van de garageruimte (officieel is dit: overige inpandige ruimte) bij de woning trekt neemt uw woonoppervlak verhoudingsgewijs toe. Dit is een eenvoudige bouwkundige ingreep en vergroot achter al heel snel uw woongenot.
Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 510
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Energielabel B
Garage opp 23
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 370
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2003
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kuipers Makelaardij

Schepenveld 12-28
3891ZK Zeewolde (Flevoland)
T: 036 5220996
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Windbaan in Zeewolde?