Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Anders aangeboden met aangepaste prijs!

Vrijgekomen agrarisch erf met nieuw gebouwde vrijstaande woning.
(Er is een mogelijkheid om het erf gesplitst te kopen. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de makelaar)

Aan de zuidelijke rand van de Noordoostpolder, op slechts 800 m vanaf de dijk van het Zwarte Water, ligt dit vrijgekomen agrarische erf met prachtig uitzicht over de polder! Belangrijk is de zeer nette ruime woning van 520 m³ die in 2006 nieuw traditioneel is gebouwd met praktische ruime indeling en omgeven is door een mooie grote siertuin.

De traditionele ,,Domeinschuur” heeft een oppervlakte van 520 m² en biedt gezamenlijk met de ,,Bioloods” van 290 m² en een kleinere bij-schuur vele mogelijkheden voor zowel particulieren als voor kleinschalige bedrijvigheid.
Het geheel ligt op geringe afstand van het poldergroendorp Kraggenburg met het Waterloopbos, het Voorsterbos, en andere recreatieve mogelijkheden zoals jachthaven en belevingspark Brennels en het voormalig vissersstadje Vollenhove op het ,,oude” land.
De bereikbaarheid van en naar de polder is goed vanwege de directe nabijheid van N 50 en A6.

Entree met toilet en meterkast en stijlvolle trapopgang naar 1e verdieping. Ruime woonkamer met uitgebouwde erker en met moderne open keuken. Door de vele raampartijen komt er veel licht binnen en is er veel contact met het erf en het weidse polderlandschap. Beneden is een ruime slaapkamer (16 m²) aanwezig van waar uit een ruime badkamer (9 m²) met bad en douche toegankelijk is. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en bergruimte. Op de slaapkamer na is de gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. De woning is volledig geïsoleerd.

Via de moderne trap bereikt men een overloop van waar uit een bergkast, een tweede ruime badkamer met toilet en douche en twee slaapkamers (25 m² en 26 m²) bereikbaar zijn. Via knieschotten is er nog extra bergruimte.

Om de woning ligt een fraaie tuin, ingericht met een royaal gazon, terras op het zuiden, vijvers en moestuin.

Domeinschuur, (28.3 m x 18.4 m)
Deze uit betonelementen opgetrokken met dakpannen gedekte traditionele schuur heeft altijd dienst gedaan als aardappelopslag- en sorteerruimte. De voormalige stallen zijn verwijderd en een zeer ruime garage, werkplaats en magazijn zijn hiervoor in de plaats gekomen. De vloer van het opslag gedeelte is met klinkers verhard. Rol- en schuifdeuren zijn vernieuwd.

Bio-loods (21 m x 14 m)
Deze loods heeft altijd dienst gedaan als opslagschuur voor pootaardappelen, heeft drukvaste wanden en heeft een vloerverharding van klinkers. Een roldeur en aparte loopdeur maken de loods toegankelijk. De gevels bestaan uit beton elementen en het dak is gedekt met abc- golfplaten

- Glasvezel tot in de woning.
- Er is een zakelijk recht gevestigd als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder b van de belemmeringenwet privaatrecht t.b.v. Liander en KPN.
- Er is een opstalrecht nutsvoorzieningen gevestigd op een gedeelte van het perceel t.b.v. het Waterschap Zuiderzeeland.
- Bestemming: agrarisch

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 207
Inhoud woonhuis 520
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 7179
CV ketel combi Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja

Agriteam Makelaars Flevoland

Duit 6
8305BB Emmeloord (Flevoland)
T: 0527-621403
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Zwartemeerweg in Kraggenburg?