Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige plek in het buitengebied van Almere gelegen, geheel nieuwe vrijstaande woning van maar liefst 250 m² woonoppervlak op een zeer ruim bemeten kadastraal nog uit te meten perceel (ca. 1779 m²).
Oosterwold ligt naast Golfclub en Villapark Almeerderhout. Aan de oostkant van Almere ontstaat een nieuw woongebied van maar liefst 4300 hectare. Geen traditioneel woongebied met een vast omlijnd stedenbouwkundig stratenpatroon, maar een gebied waar u zelf invulling aan kunt geven. Met nagenoeg geen spelregels die u worden opgelegd. Eén daarvan is dat u het gebied slechts voor een klein gedeelte bebouwd mag worden, en dat er verder veel openbare ruimte ingevuld dient te worden als agrarisch gebied, bestaande uit weilanden, stadslandbouw en bos.
U woont dus midden in de natuur, maar wel in de directe omgeving van de stad.
Locatie
Op een prachtige locatie aan de David Humeweg 9, woont u buitenaf en toch dichtbij de bewoonde wereld. Zo is het centrum van Almere Stad per fiets in 15 minuten te bereiken, of met de auto in 10 minuten. Voorzieningen, zoals een winkelcentrum voor de dagelijkse levensbehoefte liggen om de hoek in Nobelhorst; slechts 5 minuten met de fiets.
Vanuit het Gooi direct achter de Stichtse Brug. Op slechts 10 minuten van Blaricum en Laren en 25 minuten van Amsterdam of Utrecht. De enige plek in Nederland met een unieke gebiedsontwikkeling: zelfvoorzienend met organische groei.
Indeling:
Entree, royaal bemeten woonkamer, keuken v.v. van een industriële inrichting, gang, toiletgroepen, 6 zeer ruime slaapkamers, elke voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een zeer ruime tuin die ruimte biedt voor meerdere parkeerplaatsen. Oprit is onderheid en voorzien van beton. Er is zeer veel bespreekbaar. Maak een afspraak om te komen kijken en de mogelijkheden te bespreken.
Zeer geschikt als Bed & Breakfast!

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis     > klik hier

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 251
Inhoud woonhuis 1041

Overige

Perceel oppervlakte 2361
Vrijstaande woning Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de David Humeweg in Almere?

Aangeboden door:

iBlue Makelaars