Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vanaf heden worden bezichtigingaanvragen niet meer ingepland. Door de enorme belangstelling is de agenda vol. Mensen die in het weekend van 27 en 28 februari hebben gereageerd worden doorgaans nog ingepland.

--------------------------------------------

Nieuw in de verkoop genomen deze bijzondere woning aan de Muidergouw 94 in Almere-Haven middels een BIEDEN VANAF vraagprijs.

Let op: Totaal perceel is 256m2, bestaande uit 2 samengevoegde kavels.

Bijzonder wonen is zacht uitgedrukt. Aan de rand van het Vroege Vogelbos vind je deze houtskeletbouw half vrijstaande woning. Door zijn unieke bouw lijkt het veel op een vrijstaande woning. Echter doordat het lage gedeelte verbonden is met de buren betreft het hier een hoekwoning. Het is een zeer rustige en doodlopende straat waar uitsluitend bestemmingsverkeer te vinden is. Dit is dan ook een zeer kindvriendelijk gedeelte van Haven om te wonen. Ook als je trouwe viervoeters hebt is dit een unieke plek. Ja kan vanuit de achtertuin direct het bos in. De achterzijde is publiekelijk terrein, echter wordt hier uitsluitend gebruik van gemaakt door de bewoners zelf. Heerlijk rustig wonen is hier gegarandeerd.

Highlights:

- Vrij wonen, voorzijde bestemmingsverkeer en achterzijde enkel bos
- Zeer ruim perceel; totaal van 256m2
- Gerenoveerde en moderne badkamer
- Onlangs vernieuwd dak, garantie is nog aanwezig
- Onlangs vernieuwde Cv-ketel en leidingen
- Achterzijde voorzien van woningbrede glazen pui voor veel daglicht

Almere-Haven is het dorp van Almere. Het sociaal contact is hier nog op een gemoedelijk niveau. De mensen kennen elkaar en het voelt daardoor minder stads aan. Toch is het wel degelijk een stad. Dat is te merken aan de ruime hoeveelheid aan voorzieningen. In Haven zijn verschillende supermarkten te vinden voor alle dagelijkse voorzieningen. Ook een bouwmarkt, basisscholen en een middelbare school is Haven rijk. Ook verschillende sportgelegenheden zoals een voetbalclub, tennisclub en nog veel meer zijn in Haven te vinden. In de Havenkom bij de haven zelf is het erg gezellig. Een brede keus aan restaurants vullen de haven waar je heerlijk kan genieten. Achter de haven vind je het winkelcentrum waar je alle boodschappen kan doen die je nodig hebt.
De bereikbaarheid van Haven is ook erg goed. Met de bus kan je vanaf busstation ’t Oor (plateau boven de A6) alle kanten op. Onder andere naar Amsterdam of naar Almere Centrum van waaruit je de trein kan pakken in de richting van Amsterdam of Lelystad. De automobilist zit in Haven ook uitstekend. Binnen een oogwenk rij je de vernieuwde en praktisch filevrije A6 op in de richting van Naarden/Amsterdam of in de richting van Hilversum/Utrecht/Lelystad.

Indeling:
Begane grond;
Al bij aankomst valt direct op dat het hier om een bijzondere woning gaat. Er zijn in heel Almere slechts enkele van deze woningen te vinden. De buitenschil is van het onderhoudsarme Red Ceder en valt weg in de prachtige natuur waarin het is gelegen.
- Entree, ruime hal, toilet van de begane grond, trap naar de eerste etage, aparte wasruimte, inpandige bergruimte met vloerverwarming en achterdeur naar de tuin, woonkamer met zit- en eetgedeelte, half open keuken.

1e etage;

- Zeer ruime overloop, moderne badkamer met inloopdouche en het 2e toilet van de woning, 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is de master bedroom en heeft een eigen balkon tot zijn beschikking die te bereiken is via openslaande deuren. Hier is het geweldig mooi ontbijten in de zomer! Heerlijk vertoeven!

2e etage;
- Hier vind u de zolder en de Cv-ruimte. Mogelijkheden tot een dakkapel behoren tot de opties.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 198
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 198
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij