Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar! In 2020 volledig gemoderniseerd en smaakvol afgewerkte ruime eengezinswoning met berging, overkapping, achterom en een op het zuiden gesitueerde zonnige achtertuin gelegen In de dorpskern van Afferden aan een rustig pleintje.

Indeling:
Begane grond: hal, toiletruimte, trapkast, doorzonwoonkamer met vrij uitzicht, dichte keuken voorzien van een royale volledig nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur.
1e verdieping: overloop, bergkast, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met vaste kasten. Nieuwe badkamer met inloopdouche en vaste wastafel en plaats voor wasmachine en droger.
2e verdieping bereikbaar via een vlizotrap, Het aanbrengen van een vaste trap is mogelijk, ruime bergzolder met diverse mogelijkheden.

Diverse:
Het huis is in 2020 helemaal aangepakt: gestuct, geschilderd, nieuw laminaat, en voorzien van een nieuwe keuken en badkamer.
Aan de achterzijde is op het voetpad het recht van overpad gesitueerd ten behoeve van de achterom van de buren.

Gelegen op een rustige, groene en centrale locatie in de dorpskern nabij scholen (o.a. basisschool met buitenschoolse opvang), huisartsenpraktijk, winkels, horecagelegenheden, golfbaan Landgoed Bleijenbeek en nabij natuurgebieden. Het Nationaal Park "De Maasduinen" met volop fiets- en wandelroutes is op loopafstand gelegen. Afferden is een plaats in het noordelijk deel van Nederlands Limburg en hoort bij de gemeente Bergen. Dit kerkdorp ligt aan de Maas, hemelsbreed ca. 26 kilometer ten zuiden van Nijmegen en ca. 12 kilometer ten noorden van Venray (ongeveer halverwege Nijmegen en Venlo). Afferden ligt op de rechteroever van de Maas. Ten zuiden van Afferden stroomt de Eckeltse Beek uit in de Maas. Ten noordoosten van Afferden ligt een strook rivierduinen, onderdeel van het Nationaal Park "De Maasduinen". Hier liggen de grote landgoederen Bergerbos en Bleijenbeek.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te leven!

Bezichtigingen tijdens het Coronavirus

- Meerdere bezichtigingen per dag kunnen plaatsvinden, mits iedereen zich houdt aan de RIVM-maatregelen
- Bezichtigingen vinden plaats met de makelaar of huidige bewoner en maximaal twee personen van één huishouden en eventueel de aankoopmakelaar
- Alle aanwezigen dragen verplicht mondkapjes, en daarnaast adviseren we het gebruik van handschoentjes
- Andere mensen die de woning willen bezichtigen wachten buiten
- Tussen de bezichtigingen zit 10 minuten zodat u de nodige hygiënemaatregelen kunt nemen
- Het huis wordt tijdens en in elk geval na elke bezichtiging goed geventileerd.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van xlcasa makelaars en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

-----

Viewings during the Coronavirus

- Multiple viewings per day can take place, provided everyone complies with the RIVM measures
- Viewings take place with the broker or current resident and a maximum of two persons from one household and possibly the purchasing broker
- All those present are obliged to wear mouth masks, and we also recommend the use of gloves
- Other people who want to view the house are waiting outside
- There will be 10 minutes between the viewings so that you can take the necessary hygiene measures
- The house is well ventilated during and in any case after each viewing.


Measuring instruction
The sales were measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the area of use. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, roundings and limitations when performing a measurement.
The property has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of xlcasa brokers and the seller against any deviations in the specified sizes. The buyer declares that it has been given the opportunity to measure the sold item itself in accordance with NEN 2580.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 97
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 97
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 190
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

XLCASA Makelaars