Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HELAAS, ALLE BEZICHTIGINGEN ZIJN REEDS INGEPLAND. ALLE AANVRAGEN DIE VANAF HEDEN BINNENKOMEN WORDEN AUTOMATISCH OP DE RESERVELIJST GEZET. U ONTVANGT ENKEL BERICHT INDIEN ER RUIMTE IS ONTSTAAN OM U IN TE PLANNEN.

Nieuw in de verkoop genomen deze prachtige benedenwoning, gelegen aan de rand van het Cascade park te Homeruskwartier in Almere-Poort.

Let op; Het betreft een bieden vanaf startprijs!

Almere Poort is zeer populair bij de mensen uit Almere alsmede de Amsterdammers die graag mooi, rustig, centraal en nog betaalbaar willen wonen! Op fietsafstand vindt u het treinstation van Almere-Poort of u kunt gebruik maken van de bus. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar u richting Lelystad(A6) of richting Amsterdam/Hilversum(A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook in de spits is het tegenwoordig geen enkel probleem meer om Amsterdam filevrij te bereiken. De A6 en de A1 zijn verbreed tot 5 rijstroken. Maar liefst 7 rijstroken wanneer men de spitsstroken meetelt. Parkeren kunt u bij deze woning pal voor de deur.

Behalve dat Almere-Poort centraal is gelegen, vindt u hier ook heel veel rust en natuur. Deze woning staat aan de rand van het stadsdeel Poort en dat kenmerkt zich door de grote bomenrij aan de andere kant van de doorgaande weg. Direct aan de andere kant van de doorgaande weg vindt u namelijk een groot bos, weiland, water en het Almere-Strand waar het zomers heerlijk vertoeven is. Het bos Pampushout om in te wandelen, het IJ-meer met in het midden Forteiland Pampus om te varen of het Almere-Strand om te zonnen en liggen. Almere-Poort heeft het allemaal.

Ook vindt u hier diverse winkelcentra, supermarkten, bouwmarkten, basisscholen en zelfs een internationale school.
Deze benedenwoning is direct vanaf de weg bereikbaar. U kunt voor de deur zeer korte afstand parkeren. Of uw fiets, scooter of motor stallen in één van de beveiligde stallingen.

Highlights:
- Instapklaar appartement
- Centraal gelegen
- Goed bereikbaar
- Tuin

Indeling:
Entree, zeer lang en ruime hal, eerste slaapkamer, master bedroom, cv- en wasruimte, moderne badkamer met een ruime wastafel, opbergruimte en een fijne inloopdouche.
Aan het einde van de gang heeft u een deur die leidt naar de woonkamer met apart eetgedeelte en de open keuken met een koelkast, combi-oven, design afzuigkap, en keramische kookplaten.
Aan de achterzijde heeft u ook een tuin met zitgedeelte en een aparte schuur/berging voor opslag. Deze fijne tuin ligt op het zuiden, wat betekent dat u hier van ’s ochtends tot ’s avond in de zon kan zitten!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 67
Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1310
Appartement Ja
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 67
Aantal verdiepingen 1

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1310
Appartement Ja
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij