Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop genomen deze prachtige maisonnette in het Europakwartier te Almere-Poort.

Almere Poort is zeer populair bij velen die graag mooi, rustig, centraal en nog betaalbaar willen wonen! Op fietsafstand vindt u het treinstation van Almere-Poort of u kunt gebruik maken van de bus. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar u richting Lelystad(A6) of richting Amsterdam/Hilversum(A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook in de spits is het tegenwoordig geen enkel probleem meer om Amsterdam filevrij te bereiken. De A6 en de A1 zijn verbreed tot 5 rijstroken. Maar liefst 7 rijstroken wanneer men de spitsstroken meetelt. Parkeren kunt u bij deze maisonnette op uw eigen privéplaats in de overdekte parkeergarage of op de openbare weg pal voor de deur van het complex.

Behalve dat Almere-Poort centraal is gelegen, vindt u hier ook heel veel rust en natuur. Deze woning staat aan de rand van het stadsdeel Poort en dat kenmerkt zich door de grote bomenrij aan de andere kant van de doorgaande weg. Direct aan de andere kant van de doorgaande weg vindt u namelijk een groot bos, weiland, water en het Almere-Strand waar het zomers heerlijk vertoeven is. Het bos Pampushout om in te wandelen, het IJ-meer met in het midden Forteiland Pampus om te varen of het Almere-Strand om te zonnen en liggen. Almere-Poort heeft het allemaal.
Ook vindt u hier diverse winkelcentra, supermarkten (waarvan een Albert Heijn op 1 minuut lopen), bouwmarkten, basisscholen en zelfs een internationale school.

Highlights:
- Ruime maisonnette
- Ruim dakterras van 40m2
- 3 slaapkamers
- Overdekte privé parkeerplaats
- Royale keuken

Indeling
Begane grond
Binnenkomst in de centrale hal, die tevens toegang verleent tot de parkeergarage en bergingen. In de berging vind je voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en het opbergen van allerhande spullen. Via het trappenhuis of de lift bereik je de tweede verdieping, waar het appartement is gelegen.

Tweede verdieping
Je komt het appartement binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement: aangrenzend aan de hal bevinden zich 2 slaapkamers (6 + 12 m2), de badkamer, een apart toilet en een berging met een wasmachineaansluiting. Doorlopend vanuit de hal bevindt zich de complete woonkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur (o.a. twee ovens, kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer) en openslaande deuren met een frans balkon. Aangrenzend aan de woonkeuken bevindt zich de derde slaapkamer (12 m2).

Derde verdieping
Een grote, lichte woonkamer, een houten vloer en hoog plafond. De openslaande deuren in de woonkamer verlenen toegang tot het ruime dakterras, gelegen op het oosten.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 121
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1090
Appartement Ja
Maisonnette Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 121
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1090
Appartement Ja
Maisonnette Ja
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Dort Makelaardij