Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop 2-1 kap woning aan Hooiwagen 1 en 3 te Bant
Let op, vraagprijs betreft een richtprijs.

Op een mooie locatie in de nieuwbouwwijk van Bant wordt aan de Hooiwagen momenteel deze levensloop 2-onder-1 kap woning gebouwd. De woning wordt gasloos gebouwd middels een luchtwarmtepomp. Oplevering medio oktober 2022.

Hooiwagen 1: Richtprijs € 352.000,-- kosten koper, kavel van ca. 306 m².
Hooiwagen 3: Richtprijs € 350.000,-- kosten koper, kavel van ca. 293 m².

Bijzonderheden
- Slaap- en badkamer op de begane grond;
- Begane grond voorzien van vloerverwarming met koeling;
- Woonkeuken met openslaande deuren;
- 5 zonnepanelen;
- De badkamer is voorzien van 1 wandcloset, 1 wastafel en een douchecombinatie met een goot; het toilet wordt voorzien van 1 wandcloset met fontein. Op de muren komen witte tegels van 30 x 60 cm en op de vloer antracieten tegels van 30 x 60 cm.
- Achtertuin gelegen op het oosten;
- Houten kozijnen.

De indeling is als volgt
Begane grond
Indeling: entree/hal, meterkast, toiletruimte, doorgang naar straatgerichte woonkamer, trapkast, woonkeuken met openslaande tuindeuren. Toegang tot ruimte met opstelling warmtepomp, aansluiting witgoed en deur naar buiten. Slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Verdieping
Via vaste trap te bereiken riante zolderruimte met mogelijkheid voor extra kamers. Deze ruimte kunt u naar eigen wens inrichten.

Bant
Bant is één van de 11 dorpen van de gemeente Noordoostpolder. Het dorp is in 1951 gesticht en bestaat 70 jaar. Het buitengebied van Bant kenmerkt zich door het uitgestrekte landelijke gebied met een diversiteit aan veehouderij-, bloembollen-, en akkerbouw bedrijven.

Het dorp kenmerkt zich als een woondorp. Het heeft voorzieningen zoals een buurtwinkel, kapper, 2 basisscholen, peuterspeelzaal, Voetbal SC Bant een Volleybal -, een gym -,een toneelvereniging, en diverse activiteiten voor ouderen. Voortgezet onderwijs voor scholieren zijn volop in Emmeloord en Lemmer.

Bant en haar inwoners staan bekend als een actieve gemeenschap met haar vele verenigingen en jaarlijks diverse dorpsactiviteiten plaatsvinden. Bijzondere activiteit zijn de muziekfestivals, die jaarlijks worden gehouden, Een tweetal voorbeelden zijn het Banterschuurfeest en het NOPPOP festival.

Bant staat ook bekend om de “Bantsiliek”. Deze voormalige katholieke kerk is als multifunctioneel centrum het gebouw dat gezichtsbepalend is bij de rotonde van Bant.

Door middel van de gunstige ligging is ook Emmeloord met al zijn faciliteiten vlakbij en door middel van de autosnelwegen A6 en N50 zijn plaatsen als Joure, Sneek, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Lelystad, Almere, Amsterdam en Zwolle en Schiphol gemakkelijk en goed bereikbaar. De busverbindingen zijn goed, de interliner doet vanaf de A6 Bant aan.

Woonoppervlakte
De in het publicatiemateriaal, waaronder mogelijk website(s) en brochures opgegeven maten van de woonoppervlakten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De koper is in de gelegenheid om de woning zelf in te meten en accepteert de feitelijke situatie. Verkoopmakelaar en diens opdrachtgever stelt zich niet aansprakelijk voor afwijkingen in de opgegeven oppervlakten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 360
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 306
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 360
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 306
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars