Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

In het prachtige Overgooi staat deze charmante, vrijstaande villa, in alle rust te wachten op zijn nieuwe bewoners. De gemoedelijke omgeving en de sfeer van landelijk wonen laten u het stadsleven hier helemaal vergeten. Deze woning heeft u hiernaast nog zoveel meer te bieden.

Binnenshuis staan sfeer, gezelligheid, licht en ruimte absoluut centraal. De begane grond is naast een ruime ontvangsthal, uitgerust met een werkkamer, een riante living met aansluitende muziekkamer, een fraaie woonkeuken met praktische bijkeuken en een inpandige garage. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers en een aparte wasruimte. Op de tweede verdieping beschikt u nog over 2 zolderkamers.

Door een oase van rust, groen en sfeer wordt u overrompeld zodra u dit huis betreedt; binnen of buiten, dat maakt niet uit. Ieder vertrek straalt rust uit en is stijlvol afgewerkt. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak met een van onze makelaars.

Indeling

Entree/hal
Het buitenaanzicht zodra u bij deze woning aankomt, maakt dat het woongenot al van start is gegaan. De wanden zijn strak gestuukt en voorzien van krijtverf. Op de vloer vindt u een prachtige marmeren vloer, die doorloopt tot in de werkkamer.

De entree verleent u toegang tot de werkkamer, de bijkeuken, de living en de muziekkamer. Tevens vindt u hier de vaste trap naar de verdieping, de meterkast, het moderne toilet met blad en waskom en twee garderobekasten. Welkom thuis!

Woonkamer
Bij binnenkomst in de woonkamer voelt u zich gelijk thuis. De hoogwaardige afwerking met wanden met fluweel zacht krijtverf en strakke plafonds, zorgen samen met de aangename hoeveelheid licht voor een ultieme basis waarin luxe en comfort bovenaan staan. Op de gehele begane grond treft u een combinatie van eikenhouten vloerdelen en natuursteen aan en is de gehele begane grond tevens voorzien van vloerverwarming.

De ruime woonkamer voelt knus en huiselijk aan, mede dankzij de sfeervolle open haard. Ziet u het voor u? Het knisperend haardvuur op de achtergrond, terwijl u geniet van een goed glas wijn en een leuk uitzicht over de tuin. Vanuit de woonkamer loopt u verder naar de muziekkamer waar voldoende ruimte is voor een vleugel of ander groot muziekinstrument.

Keuken
Via de muziekkamer komt u in de ruime woonkeuken. De centrale plek in huis, waar maaltijden met passie en liefde worden bereid. Daarnaast worden aan de eettafel ook de spannendste verhalen verteld, de beste gesprekken gevoerd en simpelweg de dag doorgesproken. Ook deze ruimte is hoogwaardig afgewerkt, met strak stucwerk en een hardstenen vloer.

Het is een warme en gezellige familiekeuken van Tinello, die is geplaatst in een ruime L-opstelling en beschikt over alle hedendaagse apparatuur. De keuken verleent toegang tot een royale bijkeuken, die zich uitstekend leent om grote voorraden in op te slaan. Anderzijds komt u vanuit de keuken in de dubbele inpandige garage.

Badkamer
Middels de vaste trap begeven we ons naar de verdieping met dubbele vide, waar maar liefst 3(!) badkamers aanwezig zijn. De ruimtes zijn ieder betegeld, voorzien van vloerverwarming en hebben een moderne uitstraling. Daarnaast beschikken ze ieder over een eigen regendouche, wastafelmeubel, een designradiator én zijn ze en-suite gelegen. In 2 van de 3 badkamers bevindt zich een ligbad en in 2 van de 3 badkamers bevindt zich een toilet. Het derde toilet is separaat gelegen en toegankelijk vanaf de overloop. Verder beschikt één van de badkamers over een luxe stoomcabine.

Stelt u zich eens voor, u komt thuis na een drukke dag hoe fijn is het dan om even lekker te kunnen ontspannen in een warm bubbelbad? Samen uitgebreid te relaxen in de stoomcabine, of neemt u liever een verkwikkende douche om uzelf op te frissen?

Ook bevindt zich op de verdieping een royale wasruimte en een aparte stookruimte.

Slaapkamer
De slaapkamers zijn ieder goed bemeten, lekker licht en eveneens hoogwaardig afgewerkt met een houten vloer en strak stucwerk op de muur. Hierdoor is het alleen nog een kwestie van de verhuisdozen uitpakken. Iedere slaapkamer beschikt naast een badkamer en-suite over een eigen inbouw-/inloopkast, ideaal!

Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier heeft u vanaf de voorzolder toegang tot nog 2 zolderkamers en een praktische bergruimte.

Tuin
Waar u zich ook bevindt in de woning, vanaf ieder plekje heeft u zicht op de prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin, welke op het (zuid)westen én rondom is gelegen. De tuin wordt omgeven door groen, waardoor u absoluut niet het stadsgevoel ervaart. Daarnaast beschikt u over diverse terrassen waar u van de zon of desgewenst de schaduw geniet, vanaf uw luxe tuin- of lounge-set. Daarnaast treft u een fraaie vijverpartij en is er diverse vaste beplanting aanwezig.

Aan de voorzijde en tevens bereikbaar vanaf de achterzijde, beschikt u over een ruime garage waar plaats is voor 2 auto's. De garage is verwarmd en uitgerust met een elektrische deuren. Ook zijn er twee laadpunten voor een elektrische auto aanwezig. Eén in de garage en één buiten op het parkeerterreintje op eigen grond.

Bijzondere ruimtes
Eén van de toch wel bijzondere ruimtes in deze woning is de muziekkamer. Dankzij de grote glaspartij aan de achtergevel, wordt deze plek gevuld door een zee van natuurlijk daglicht. Voor menig muziekliefhebber is dit dé uitgelezen ruimte om een vleugel of een ander groot muziekinstrument te plaatsen.

Een tweede bijzondere ruimte is de werkkamer die zich eveneens op de begane grond bevindt. Of u de ruimte nu inricht als werk- of studeerkamer, dankzij het ochtendzonnetje zult u de dag hier gegarandeerd in alle rust opstarten, onder het genot van een goede kop koffie. Goedemorgen!

Op de tweede verdieping treffen we naast de logeerkamer, nog een game room/tv kamer. Een heerlijke plek voor de kinderen om zich even terug te trekken of om gezellig een avondje met vrienden door te brengen.

Omgeving
Wonen aan de Hoge Bergse Bos betekent eigenlijk maar één ding. Namelijk wonen op een toplocatie! Onder de rook van Amsterdam, in Overgooi ligt deze luxe villawijk. Binnen enkele fietsminuten liggen alle denkbare, openbare voorzieningen, waardoor u hier heerlijk rustig kan wonen en toch alles binnen handbereik hebt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 320
Inhoud woonhuis 1440

Overige

Perceel oppervlakte 2318
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 14

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 320
Inhoud woonhuis 1440

Overige

Perceel oppervlakte 2318
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere