Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Deze eengezinswoning aan de Bonestaakstraat in Almere-Buiten is ideaal voor jonge stellen. Druk bezig met hun carrière, maar tegelijkertijd toe aan een volgende stap in hun leven. Wellicht van een huurwoning of appartement naar een huis met een tuin. Bij voorkeur op het zuiden. NS station, snelweg en supermarkt in de directe omgeving is een voorwaarde. Net als sport, spel en onderwijs van peuter tot puber dicht in de buurt te vinden moeten zijn. 

Gezin
Deze leuke tussenwoning illustreert waarom het 'gezin' centraal staat in de duiding eengezinswoning. Een heerlijke ruimte in en om het huis, waar de voorzieningen en de basisschool op loopafstand liggen. Met andere kids om mee te spelen, op een leuk veldje of met de vele toestellen waar de Stripheldenbuurt mee verrijkt is. De volledig beschutte achtertuin kleurt deze moderne woonwijk en oriënteert op het zonnige zuid-zuidoosten. 

Energielabel A
Deze woning met tuingerichte living en boven vier slaapkamers is gebouwd in 2005. Degelijke isolatiemaatregelen, moderne materialen en dito installaties resulteren in een welverdiend energielabel A. Dat geeft een rustig en vooral comfortabel gevoel naar de toekomst. De zuidelijke dakhelling is natuurlijk bij uitstek geschikt om stroom van Moeder Natuur te betrekken. 

Comfortabel
Wat ook een comfortabel gevoel geeft, is de vloerverwarming op de begane grond. De plavuizen nodigen uit schoenen en zelfs sokken uit te doen. Kleintjes kruipen over de grond. De dubbele openslaande deuren in het zitgedeelte brengt binnen en buiten perfect in balans. De keuken ligt aan de voorzijde, de hoekopstelling heeft visueel contact met de voortuin en het gemeentegroen dat de stoep scheidt van de weg. Terwijl de apparatuur het zware werk doet, kan er altijd een schuin oog op de kids worden gehouden. De Boonestaakstraat is overigens eenrichtingsverkeer. 

Groeien
De twee bovenste woonlagen zijn gericht op groei. Van het gezin, maar ook van de kinderen. Pubers nemen nu eenmaal meer ruimte in dan peuters. Dit huis is op die veranderingen ingesteld. Een royale badkamer bedwingt met gemak tweemaal per dag de gezinsspitstijden. Drie slaapkamers op de eerste verdieping, een etage hoger nodigt de nu nog open zolderruimte uit om met weinig middelen een vierde slaapkamer te creëren. Besteed iets meer voor een tweede dakraam en er kan ook nog een vijfde vertrek worden gerealiseerd. 

Buitenruimte
De op het zonnige zuiden oriënterende tuin is helemaal omheind, compleet bestraat en uitgevoerd met een houten schuur met extra brede overkapping. 

Voorzieningen
Toen de Stripheldenbuurt op de tekentafel tot leven kwam, speelden kinderen een hoofdrol in de plannen. Deze wijk in Almere-Buiten is bedacht, getekend en gebouwd voor jonge gezinnen. Inmiddels zijn kinderen opgegroeid, weer uitgevlogen en strijken nieuwe bewoners neer. Een levendige en groene buurt met alle dagelijkse voorzieningen onder handbereik. De snelwegen A6 en A27 zijn vlot te bereiken, NS Station Almere Oostvaardersplassen is maar zes minuten fietsen verderop.  
In de Stripheldenbuurt vind je ook de Schannuleke sluis. Vanuit hier kun je vanuit de Vaart doorvaren naar bijvoorbeeld de Noorderplassen, Reigersplas en Amsterdam. Het Kotterbos en de Oostvaardersplassen zijn gemakkelijk lopend of met de fiets bereiken. Daarmee is de Stripheldenbuurt een heerlijke groene, waterrijke en vooral avontuurlijke plek om op te groeien!

Bijzonderheden: 
- Eigen parkeerplaats;
- bouwjaar 2005, energielabel A;
- beneden comfortabele vloerverwarming;
- 4e of zelfs 5e slaapkamer mogelijk;
- achtertuin op het zuid-zuidoosten;
- kindvriendelijke en verkeersveilige wijk
- mandelig perceel aanwezig voor het hofje en de parkeerplaats: €27,- p/m.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 93

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 93

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere