Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een mooi en zeer ruim appartement van 165 m2 op een prachtige locatie aan het Veluwemeer.
De woning heeft maar liefst vier slaapkamers en twee zeer complete royale badkamers. Ook is er naast een balkon, een heerlijke loggia/wintertuin om bijna het hele jaar van de warmte van de zon te genieten met de ligging op het zuiden. Naar behoefte kan de hele pui worden opengeschoven om het buitenleven meer binnen te halen. Door de vele watervogels die hier komen en de activiteit in de haven en zicht op het Veluwemeer is het een geweldige plek om te zitten en alles te bekijken.
Het appartement is direct te bereiken via de grote buitentrap en heeft twee verdiepingen. Op de eerste verdieping zijn naast de royale living en keuken met inbouwapparatuur ook nog twee slaapkamers, een badkamer, toilet en een wasruimte met meterkast. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer en daarnaast nog een zeer grote bergruimte voor de opslag van spullen. Ook is de overloop zeer royaal en thans in gebruik als sportruimte.
De woonkamer is voorzien van twee grote lichtkoepels met dakramen. Dit geeft naast het vele extra licht ook een speels effect in de ruimte.
Er is een externe berging voor opslag en fietsen voorzien van elektra.
Bij het appartement is een overdekte privé parkeerplaats inclusief, die is in de afgesloten garage, te bereiken via slagbomen en een automatisch hek.
Het appartementencomplex is buitendijks gebouwd op een prachtige locatie, direct aan het Veluwemeer, in 2009 en bestaat uit 165 appartementen met diverse uitvoeringen. Sinds 2017 mogen de appartementen niet alleen meer recreatief maar ook permanent bewoond worden. Deze woning ligt vooraan op het complex in een kleine setting met laagbouw. In de aangrenzende jachthaven kunt u eventueel een eigen plek huren om uw boot aan te leggen.
Het Harderbos en het Veluwemeer direct als je de deur uitloopt, wat een geweldige locatie!
Op het park Molecaten wat aansluit op het complex zijn tal van voorzieningen zoals een restaurant, een cafetaria, een midgetgolfbaan, een binnen en buiten zwembad, speelvoorzieningen, fietsverhuur, bootverhuur, ski en watersportschool en heerlijke strandjes. Ook is er een Spar supermarkt en in het hoogseizoen met regelmaat de visboer met een wagen.
Voor alle andere voorzieningen zoals winkels , bioscoop, ziekenhuis en scholen is de plaats Harderwijk vlakbij, op zo'n 5 km afstand, dus met 20 minuten fietsen of 8 minuten ben je daar zo.
Via nabijgelegen snelwegen A28 en A6 ben je snel op allerlei bestemmingen vanwege de gunstige ligging in vrijwel midden Nederland. Zo ben je al met 30 minuten in Amersfoort, Almere en Zwolle en met 45 minuten zit je zo in Amsterdam, Apeldoorn of Utrecht.
Vooraan de hoofdweg is een bushalte en in Harderwijk is er een treinverbinding.
Bouwjaar: 2009
Energielabel: B
Woonvorm: Maisonnette
Oplevering: In overleg
VVE Kosten: 221,25
Voorschot Energie: 145,00
Prive Parkeerplaats in garage
Balkon en loggia/Wintertuin op zonzijde
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 585

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 585

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl