Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN MOOIE KANS IN DE LANDGOEDERENBUURT
Gelegen in de rustige en groene Landgoederenbuurt, presenteert zich een woning die bijvoorbeeld gezinnen in staat stelt om in alle rust en comfort samen te komen en te groeien. Deze woning combineert functionaliteit met duurzaam woongenot en is optimaal ingericht voor dynamische gezinsactiviteiten. In de kern van Almere Buiten vind je dit ruim opgezette huis, voorzien van moderne faciliteiten, gericht op de toekomst. Met een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, opent deze woning haar deuren voor jullie nieuwe thuis.

UITGELICHTE KENMERKEN
- Ruime oprit voor uw auto, wat een gemakkelijke start van iedere dag garandeert.
- Een uitnodigende entree die leidt naar diverse leefruimtes, inclusief een veelzijdige werk-/praktijkruimte in de voormalige garage.
- Een eigentijdse keuken aan de voorzijde, voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur en een lichtkoepel voor een natuurlijke lichtinval.
- Comfortabele, tuingerichte woonkamer die ruimte biedt aan een royale eettafel, waarbij gestucte wanden en plafonds zorgen voor een strakke afwerking. Voorts is de begane grond voorzien van comfortabele vloerverwarming.
- Op de bovenverdiepingen bevinden zich in totaal vijf slaapkamers en een complete badkamer, waarmee het huis ideaal is voor de groeiende behoeften van uw gezin.
- Energiezuinig wonen met toepassingen als 16 zonnepanelen, energielabel A++ en een hybride warmtepomp.

UITGEBREIDE WOONBESCHRIJVING
Deze woning is een toonbeeld van hedendaags wooncomfort, waarbij ieder aspect van het huis bijdraagt aan de kwaliteit van leven. De voormalige garage is heringericht als een handige werk-/praktijkruimte, wat het huis een extra dimensie geeft.

De keuken, aan de voorzijde van de woning,  is een ware traktatie voor de thuiskok, met geïntegreerde apparatuur en een lichtkoepel die de ruimte voorziet van zowel licht als karakter. De woonkamer is een verfijnde ruimte waar de gestucte wanden en het plafond de hoogwaardige afwerking benadrukken. De kamer is optimaal georiënteerd op de tuin, wat de verbinding met buiten versterkt. Circa 4 jaar geleden is de woonkamer fraai aangepakt en bijvoorbeeld ook uitgerust met 2 schuifpuien die een mooi zicht bieden op de zonnige op het zuid westen gelegen achtertuin. De achtertuin beschikt onder andere over een mooie waterpartij, gezellig terras en een praktische berging.

Op de eerste verdieping zorgt de overloop voor een prettige overgang naar de slaapvertrekken. De verschillend bemeten slaapkamers bieden veelzijdige mogelijkheden; van rustige kinderkamers tot een gastenkamer of studeerkamer. De royale badkamer, met zowel een douche als een ligbad, biedt ruimte voor ontspanning.

De tweede verdieping verrast met nog twee slaapkamers en extra opbergruimte. Hier bevindt zich ook opstelplaats voor de hybride warmtepomp en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. 

Duurzaamheid is in deze woning geen bijzaak, maar een hoofdthema. De zonnepanelen, vloerverwarming, het energielabel A++ en de hybride warmtepomp getuigen van een toekomstgerichte visie.

Met een woonoppervlakte van 160 m² en een totaal perceel van 230 m² is er voldoende plek voor iedereen. 

CONCRETE VOORDELEN
- Praktische oprit voor probleemloos parkeren.
- Veelzijdige werk-/praktijkruimte voor thuiswerken of hobby's.
- Keuken met hedendaagse inbouwapparatuur en een sfeervolle lichtkoepel.
- Gestucte wanden en plafond in de ruime, tuingerichte woonkamer.
- Vijf flexibele slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen met een grote, comfortabele badkamer.
- Duurzaamheidsvoordeel door zonnepanelen, vloerverwarming, energielabel A++ en een hybride warmtepomp.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 574

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 574

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere