Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INLEIDING
Bent u een starter op de woningmarkt of zoekt u een woning die klaar is voor de toekomst? Dit appartement in een rustige buurt biedt niet alleen een aangename woonomgeving, maar ook praktische voorzieningen. Met voldoende parkeergelegenheid, winkels en scholen in de buurt, en een korte fietsafstand tot het stadscentrum van Almere, staat deze woning garant voor gemak en comfort.

KENMERKEN VAN DE WONING
- Rustige wijk met altijd plek om te parkeren.
- Supermarkt en scholen dichtbij; centrum van Almere op fietsafstand.
- Goed onderhouden centrale entree met brievenbussen, intercom en lift.
- Ruime woonkamer met veel licht dankzij grote ramen.
- Open, complete keuken en extra opbergruimte.
- Twee lichte slaapkamers met prettige daglichtinval.
- Netjes onderhouden badkamer met douche, wastafel en ligbad

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Dit efficiënte appartement van 84 m2 met lift en energielabel A biedt comfort en gemak. De open keuken, voorzien van een kookplaat, oven en afzuigschouw biedt ruimte aan zowel de keukenprins(es) als aan gasten voor gezellige etentjes. De woonkamer, met zijn grote ramen, zorgt voor een lichte en uitnodigende ruimte. Het ruime balkon is een fijne toevoeging waar u kunt ontspannen in de buitenlucht.

De twee slaapkamers zijn van een goed formaat, ideaal voor een goede nachtrust of een thuiswerkplek. De badkamer is functioneel ingericht met een douche en ligbad om te ontspannen na een lange dag.

Gehele appartement voorzien van een laminaatvloer.

Als extra heeft dit appartement een vaste projectnotaris voor een soepele overdracht, en is het een voormalige huurwoning die u naar eigen smaak kunt afwerken. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is ca. €150,-.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dit appartement is een ideale kans om uw eigen stempel te drukken op uw nieuwe thuis. De VvE-bijdrage zorgt ervoor dat het complex goed onderhouden blijft. Met een vaste projectnotaris wordt de overdracht makkelijk geregeld.

COMPACTE HIGHLIGHTS
Een rustige locatie met ruime parkeermogelijkheden en nabij voorzieningen. Een comfortabele woonkamer met veel licht en een open, complete keuken. Twee goed verlichte slaapkamers en een badkamer met zowel een douche als een ligbad. En een balkon dat uitnodigt tot ontspannen buiten zitten.

Bijzonderheden:
-  In de koopovereenkomst worden extra artikelen opgenomen, hieronder een opsomming van de belangrijkste bepalingen. De model-koopovereenkomst die door verkoper wordt gebruikt, vindt u in uw Eye-move account;
-  Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich op dit moment bevindt  wat onder andere inhoudt dat het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat.
-  Verkoper heeft zelf nooit gebruik gemaakt van de woning, om deze reden is er geen vragenlijst en lijst van zaken aan de documentatie toegevoegd.
-  De notariële eigendomsoverdracht van dit object dient plaats te vinden bij de daartoe aangewezen projectnotaris: NL Notariaat te Etten-Leur in samenwerking met Hoffspoor notarissen. 
-  Projectnotaris voor hypotheek en volmacht is PVM notarissen te Almere.
-  Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is komt deze ten gunste van verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere