Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING:
Aan de doorgaande weg van het dorp Twijzel staat dit bedrijfspand met woning op een perceel van maar liefst 1190 m2 eigen grond.
Twijzel is een dorp in de gemeente Achtkarspelen, provincie Friesland (Nederland). Het dorp ligt aan de provinciale weg N355. Het dorp telt 1093 inwoners.
Bij binnenkomst in de hal is daar aan de rechterzijde het woongedeelte gesitueerd. In de hal bevinden zich het toilet, de doucheruimte en de toegangsdeuren naar het woonhuis en het bedrijfsgedeelte.
Het woonhuis is ingedeeld met een neutrale open keuken en de woonkamer. Deze woonkamer wordt doormiddel van een houtkachel verwarmd. Aan de achterzijde is een groot raam met zicht op de tuin. Ook is er een tuindeur aanwezig. De trap bevindt zich in de woonkamer en geeft toegang tot de bovenverdieping. Op de verdieping zijn vier slaapkamers. Deze kamers zijn respectievelijk 20, 19, 10 en 9 m2 groot. Tevens is er een grote zolderverdieping.
Het bedrijfsgedeelte is opgedeeld in verschillende ruimten. Vanuit de hal is er een gang waar de bedrijfskeuken is. Hier is veel op slag voor goederen en een kookgedeelte. De in het reeds bestaande café is een bar aanwezig, een toiletgroep, een apart gedeelte voor her roken en aansluitend nog een grote ruimte wat af te sluiten is met een deur. Via de zijdeur is er toegang tot de snackbar.
Een pand met veel mogelijkheden om een bedrijf, winkel, kinderopvang of showroom te beginnen!
TUIN:
Aan de achterzijde van het pand is een groot terrein aanwezig. Dit wordt momenteel als parkeerplaats gebruikt maar kan ook anders ingedeeld worden.
Aansluitend aan de woning is er een afgesloten gedeelte welke voor privé doeleinden gebruikt wordt. Op het terrein staat op dit moment een houten berging welke als volière gebruikt wordt.
BIJZONDERHEDEN:
Dit bijzondere pand heeft onbegrensde mogelijkheden. Een combinatie woon- werken is zeker mogelijk. Maar het pand kan ook geheel als woonhuis verbouwd worden.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 437
Inhoud woonhuis 1241

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 225
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1190
Tuin achter Ja
Tuin diepte 1500
Tuin breedte 1500
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Miedema Makelaars

Kleasterdijk 12
9041VG Berltsum (Friesland)
T: 0518 - 45 1314
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Optwizel in Twijzel?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis