Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande garage is in 2006 geheel gerenoveerd.
In Marrum wonen ongeveer 1.500 mensen. De vroegere strijd tussen mens en water is hier nog goed zichtbaar. In het dorp vindt u een terp die nog bijna in oorspronkelijke staat is. Deze terp werd in de Middeleeuwen al bewoond. De Hervormde kerk uit de 12e eeuw staat op deze terp. Marrum ligt, net als Ferwert en Hallum, aan de provinciale weg tussen Leeuwarden en Dokkum, de N357. Er is een goede busverbinding naar de deze steden. Aan de andere kant van deze weg ligt Westernijtsjerk. Hier staat een prachtig kerkje uit de 13e eeuw. In Marrum vindt u een supermarkt, een café, een afhaalpizzeria en een Chinees restaurant. Voor de sportievelingen is er een gymnastiekvereniging, de voetbalvereniging Marrum en tennisclub 'De Gibben'. In dorpshuis De Nije Tille worden veel activiteiten georganiseerd. Van muziek en toneel tot activiteiten voor ouderen en de jeugd.
BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de woning is daar de hal met het toilet, de meterkast met zeven groepen en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in een voor- en achterkamer. Het geheel is voorzien van prachtige vloerdelen en een balkenplafond. Aan de voorzijde van de woning zitten grote ramen waardoor er veel lichtinval in de woning is. Aansluitend aan de achterkamer is daar de keuken. Deze moderne keuken is van alle gemakken voorzien en ingedeeld met een koelkast, diepvries, combi magnetron/oven, 4-pits gasfornuis en een vaatwasser. De bijkeuken heeft een vaste op maat gemaakte kastenwand. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de witgoedapparaten.
Vanuit de achterkamer, met inbouwkast, is er toegang tot een halletje waar vanuit er toegang tot de badkamer en de bovenverdieping is.
VERDIEPING:
De bovenverdieping is ingedeeld met drie ruime kamers. Deze kamers zijn respectievelijk 10, 10 en 11 m2 groot en allen voorzien van een laminaat vloer. De dakkapel aan de zijkant van de woning zorgt voor meer licht en ruimte op de middelste slaapkamer. De kamer aan de achterzijde is ingedeeld met een op maat gemaakte kast. De kamers hebben allemaal kunststof kozijnen.
TUIN:
Aan de achterzijde van de woning is een prachtige afgesloten tuin gesitueerd. Deze is ingedeeld met bestrating en beplanting. Achter de tuin is nog een gedeelte bijgekocht. Op dit gedeelte is ruimte voor een auto en er is een houten garage gebouwd.
De garage is ca. 48 m2 groot en biedt voldoende ruimte voor drie auto's en de opslag van goederen. Voor de houten garage zit nog een inpandige luifel. De garage is uitermate geschikt voor hobby doeleinden en bijvoorbeeld oldtimers.
De woning is middels achterom te bereiken.
BIJZONDERHEDEN:
Deze woning is inhoudelijk groter dan u verwacht. De gehele woning is de afgelopen jaren totaal gerenoveerd

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Vind een adviseur in de buurt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 300

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 108
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel n.v.t
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 286
Tuin achter Ja
Tuin diepte 1800
Tuin breedte 600
Oppervlakte woonkamer 27
Tuin kwaliteit Normaal
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Miedema Makelaars

Kleasterdijk 12
9041VG Berltsum (Friesland)
T: 0518 - 45 1314
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Langebuorren in Marrum?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis