Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Eilandvilla's Boornbergum, wonen aan rand van het buitengebied op enkele minuten van Drachten. In samenwerking met VDP Architecten en bouwbedrijf van der Woude te Gorredijk worden in Boornbergum de laatste 4 eilandwoningen gerealiseerd. De eigentijdse woningen welke vallen onder het plan Middelgeast fase 3, bestaan uit kavels met een grootte van 700 m2 – 900 m2 (kavel 6 maximaal 675 m2) en zijn geheel omsloten met water. Het uitzicht is zeer ruim en samen met het wonen op een eiland en de benodigde voorzieningen welke Drachten te bieden heeft, biedt de locatie een unieke centrale plek in Friesland.

Door de duurzame materialen en energiezuinige bouwmethode, bieden de woningen een levensloop bestendige investering voor jong en oud op slechts 5 minuten gelegen vanaf de A7. De plattegronden van de woningen en de kavel zijn volledig naar eigen inzicht en smaak in te delen, de architectuur (materialen) van de woningen ligt wel vast en zal in samenspraak met de architect worden bepaald. De woningen worden standaard zeer duurzaam opgeleverd, waarbij ook kan worden gekozen om volledig energieneutraal te bouwen.

Het is ook mogelijk om alleen een kavel te kopen. U bent dan wel verplicht om een overeenkomst aan te gaan met de architect en constructeur, maar kunt zelf een aannemer selecteren of juist zelf gaan bouwen.

Kavel 1 verkocht
Kavel 2 verkocht
Kavel 3 verkocht
Kavel 4 beschikbaar
Kavel 5 verkocht onder voorbehoud
Kavel 6 beschikbaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 675

Waterrijk wonen Friesland

Langwarderdyk 16-57
8521NE Sint Nicolaasga (Friesland)
T: 0513 418622
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Anemoan in Boornbergum?